Friends

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
^Најантипатичен лик ми била Фиби, и сега кога ја гледам повторно на клипчињава, само се потврдува тоа...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
^Најантипатичен лик ми била Фиби, и сега кога ја гледам повторно на клипчињава, само се потврдува тоа...
Па добро до некаде и точно е, ама имаше некои големи глупости и со Фиби, а искрено неможам да ги замислам Пријателиве без неа и "Смели Кет"
П.С. Моментот кгоа ги вади кондомите :pos:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Мене ми беше најЈако бате Фиби. Секогаш ме смеела до солзи. Антипатичен, па не ми е бил антипатичен али лик шо најмалце ме смеел е Моника ( Кортни Кокс) дефинитивно.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Нашите Friends паднаа од 1-та на втората страна у серии. Дајте да ги вратиме назад. Еве како изгледале некогаш пријателите а како изгледаат сега:

Lisa Kudrow не е многу остарена. Имаше неколку епизодни улоги у филмови а од оваа година ја има и главната улога у серијата Web Therapy.

David Schwimmer и понатаму го има младешкиот изглед, а од неодамна стана и татко.

Matt LeBlanc освен шо има некој килограм повеќе и поседа коса, не е многу остарен.

Мatthew Perry ради неговото повеќекратно одвикнување од алкохол има последици на неговиот изглед но и кариера.

Courtney Cox по Пријателите продолжи да снима серии у продукција со својот маж, а моментално ја снима третата сезона од Cougar Town. И мислам дека изгледа феноменално.

Jennifer Aniston мислам дека најдобро се носи со годините и претежно добива некои ајде да ги наречеме забавни улоги.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Мислам не дека нешо ќе нуркаме у неговата психологија али јбг одсекат ме интересирало шо демони го мачат малиов (Метју Пери)? Ептен ми е криво за неговиот пад и како човек и како актер... Мислам брилијантен ум, со неверојатна смисла за хумор, човек кој многу придонесе за Пријатели да бидат такви како шо се и на крај остана на дното. И тоа посегање по алкохол и наркотици ми личи дека не е од чист хедонизам, блудничење или креативен занес мислам дека е као последица на нешо шо го пустоши одвнатре.

Kajgana Shop

На врв Bottom