Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво ме насмеа и така не ми е денот.Затоа успешните жени углавном стануваат стари моми? или не?![]()
пааа така некако....за жал.Се обидуваат да постигнат што е можно повеќе на план кариера...а на поле брак и деца се забораваат...Али секако има исклучоциЗатоа успешните жени углавном стануваат стари моми? или не?![]()
Се плашат само педерчиња и татини и мамини синчиња, вистински маж не се плаши но денес има се поретко вистински мажи. Таквите педерчиња имаат самодоверба кога имаат титули а кога ќе ги изгубат титулите самодовербата им се руши како кула од карти. Титули како добра кола, добра работа, пари, скап саат, скапа облека и слично и кога тој лигуш ќе изуби работно место, шитне колата, нема пари за нова брендирана облека почнува да се плаши и да иде како пичкица најголема со наведната глава. Вистински маж и гол пушти го на улица без скапан денар, кола, имот што и да е, не му е гајле самодоверба не му паѓа. Искача дека педерчињата се плашат да бидат со поуспешна жена а вистинските мажи не се плашат од ништо.se plasat i toa kako kutrite
site se plasat od nesto pa i vistinskite mazi....ama retko da se naide na takovСе плашат само педерчиња и татини и мамини синчиња, вистински маж не се плаши но денес има се поретко вистински мажи. Таквите педерчиња имаат самодоверба кога имаат титули а кога ќе ги изгубат титулите самодовербата им се руши како кула од карти. Титули како добра кола, добра работа, пари, скап саат, скапа облека и слично и кога тој лигуш ќе изуби работно место, шитне колата, нема пари за нова брендирана облека почнува да се плаши и да иде како пичкица најголема со наведната глава. Вистински маж и гол пушти го на улица без скапан денар, кола, имот што и да е, не му е гајле самодоверба не му паѓа. Искача дека педерчињата се плашат да бидат со поуспешна жена а вистинските мажи не се плашат од ништо.
Потпис на ова!Се плашат само педерчиња и татини и мамини синчиња, вистински маж не се плаши но денес има се поретко вистински мажи. Таквите педерчиња имаат самодоверба кога имаат титули а кога ќе ги изгубат титулите самодовербата им се руши како кула од карти. Титули како добра кола, добра работа, пари, скап саат, скапа облека и слично и кога тој лигуш ќе изуби работно место, шитне колата, нема пари за нова брендирана облека почнува да се плаши и да иде како пичкица најголема со наведната глава. Вистински маж и гол пушти го на улица без скапан денар, кола, имот што и да е, не му е гајле самодоверба не му паѓа. Искача дека педерчињата се плашат да бидат со поуспешна жена а вистинските мажи не се плашат од ништо.
sekoja zena ne sonuva da bide sopruga i majka, dali toa znaci deka kalugerkite se neuspesni? i sl, ima eden kup uspesni zeni a ne se majki ili soprugi.....mozebi nekoja zena sonuva da go raboti toa sto go saka, toa ne znaci deka trca po kariera, uspehot i sledi akko rezultat na trudot.Успешна жена е секоја жена што има маж покрај себе и секоја жена што станала или ќе стане мајка.
А секоја жена што си мисли дека е успешна поради кариерата е во голема заблуда, зашто мажот никогаш не бега од жената поради таа нејзина заблуда.
Мажот никогаш нема да избега од никоја жена освен ако е прилично ружна, доволно очајна или премногу "паметна".
Нормално дека секој жив човек има страв, но вистински маж има 1-2-3 страва. Може некој и од детство да носи страв еве пример јас се плашам да сум на отворено кога грми зашто од детството имам лошо искуство со громовиsite se plasat od nesto pa i vistinskite mazi....ama retko da se naide na takov
Затоа успешните жени углавном стануваат стари моми? или не?![]()
Успешна жена е секоја жена што има маж покрај себе и секоја жена што станала или ќе стане мајка.
А секоја жена што си мисли дека е успешна поради кариерата е во голема заблуда, зашто мажот никогаш не бега од жената поради таа нејзина заблуда.
Мажот никогаш нема да избега од никоја жена освен ако е прилично ружна, доволно очајна или премногу "паметна".
Toчно квалитетен човек има време и за семејство и кариера. И за успехот точно се наоѓа таму каде што ние го бараме иако многу сум слушал постари луѓе на 40-50-60 го кои останале сами кои граделе кариера викаат дека ништо не им е важно за кариерата и дека најголем успех би бил семејство и деца. А за домаќинка не е убаво на овие години да си со кецелчето но на 50 години ќе бидеш со кецелчето и ќе месиш бадниково лепче со паричка и слични рецепти или можеш да направиш неколку милиони еура и некој друг тоа да го прави за тебеНе. Углавном затоа што мислат дека не се способни да имаат и семејство и кариера. Најчесто, научени од себичноста на мажите со кариера, кои имаат време за се, освен за семејството.
За мене е тоа потценување на сам себе.
Квалитетен човек, без оглед, маж или жена, има време и за кариера и за семејство.
--- надополнето: Oct 15, 2011 6:28 PM ---
Успехот се наоѓа каде што ние го бараме.
За некои најголем успех е кариера, за некои домаќинлук.
Немаме право да осудуваме.
Јас мислам дека не е убаво да бидам домаќинка со кецелчето, витлерите, и главна тема - рецепти. Но не ги осудувам таквите жени. Нивно право.
Toчно квалитетен човек има време и за семејство и кариера. И за успехот точно се наоѓа таму каде што ние го бараме иако многу сум слушал постари луѓе на 40-50-60 го кои останале сами кои граделе кариера викаат дека ништо не им е важно за кариерата и дека најголем успех би бил семејство и деца. А за домаќинка не е убаво на овие години да си со кецелчето но на 50 години ќе бидеш со кецелчето и ќе месиш бадниково лепче со паричка и слични рецепти или можеш да направиш неколку милиони еура и некој друг тоа да го прави за тебе
Добро нема везе за лепчето и празнувањата тргни ги на страна, но да те прашам мора некој да готви, на 50 години маж ти ли ќе ти готви со кецелчето или ти ќе готвиш ако не сте екстремно богатиНи на сон, не празнувам јас такви пагански работи.
А на 50 години, ако имам внуци, со мене, и во Маврово. Ако имам повеќе пари, надвор од Македонија, на шетање, на зимски, летен распуст..
Каков леб, какво месење.
Добро нема везе за лепчето и празнувањата тргни ги на страна, но да те прашам мора некој да готви, на 50 години маж ти ли ќе ти готви со кецелчето или ти ќе готвиш ако не сте екстремно богати
Не значи дека овој дечко ќе ти биде маж, можда ќе најдеш друг што не готви и децата можда нема да ти бидат вегетаријанци па пак мора некој да готви и да те прашам не планираш да переш, пеглаш, проаѓаш со правосмукалка, и слични домашни работи. Нема вечно да живееш со твоите, затоа ако не ти се прават овие работи мисли како да стигнеш до милиончеПа дечко ми готвиАма готви само за него, јас сум вегетеријанец, мојата исхрана не подразбира готвење.
Инаку не готвам, што од што имам аверзија према кујни, што готвењето месо се коси со моите морални правила.