Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Се на се океј меч за нас, секогаш е најтешко после репрезентативни натпревари, затоа и не ме чуди што така ротираше Ферги со првиот состав..
Тоа е, главното е следниот викенд, тогаш ќе го видат вистинскиот Јунајтед сите.. ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
BTW, сите свеќи во црква да му запалите на Клеверли, ни фали како вода во пустина.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Некој во темата за дербито нешто спомна за дека бил мокар терено, зато Суарез нуркал.:icon_mrgr:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фановиве на Ливерпул лани се изнајадоа гомна за Нани а не го гледаат балетанот кај нив :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Javier Hernández has scored 9 goals in 21 substitute appearances for #MUFC, the highest scoring ratio off the bench in the club's history.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Ама ми одговара ова еј...се измачија да дојдат до 3 бода,правеа шанси се утепаа од играње и трт на крај пак по 1 бод:D:D:D
Горд сум на овој состав:icon_mrgr::vozbud:
:icon_lol:
Сите што ме заебаваа кога зборев дека Де Геа ќе биде правиот човек за наследник на ВДС сакам да видам јавно да се извинат и да ме пофалат дека сум звер,да не барам постови од минатото:icon_mrgr::pos:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Рио на твитер:
I think we need to step up the #stayonyourfeet campaign though...footballs becoming a non contact sport, the wind blows + people fall over!!
Song of the day: get up stand up by Bob Marley!

:D

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Денеска одлично си минав со скаузерите во Агер Сагер :) Едноставно толку напалени луѓе што кога примија гол не се чуја воопшто али тоа е Чича има чудна моќ.
За играта:
1.Фергусон многу заебан човек
2.Среден ред слабо и во дефанзиво и во офанзива срамота еден Шкртел да ги претрча сите
3. И нека речат после СУДИјАТА БИЛ ПРОТИВ нив ццццц лигуши а сега со слободниот удар никој не збори лошо за судијата само немие јасно како Јанг 2 беше фаулиран несфирна судијата а потоа веднаш кога беше во истиот напад нивни фубалер фаулиран одма свирна :mad:
4.Чичарито Руни Велбек со овие напаѓачи нема да имаме проблеми на таа позиција долго време.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^
1Agree
2 Обично да ти кажам, одбранбен играч поарно е и да го пуштиш да трчка низ средина зашто ќе се изгуби не знае кај да подај (и шо беше вистина :D ) , поарно така сам да се загуби отколку да го фаулираш ;)
3Чист фаул беше, дури можеше и втор жолт да му лупни 2 ги летна и за малце и Фердинанд (мораше да фаулира)
4Agree

Kajgana Shop

На врв Bottom