Ко деца мали сте де ова де она кажете што сакате и ајде тоа нека биде пошто ја неам намера 5 дена да се договарам за термин и на крај ништо слободно да не остане
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јави се и прашај дали има четврток слободен.
Вори никој не извртува еве ако јас сум слушнал погрешно нека кажат другите што седеа дали не рековте сеедно дека ви е... никој не спомна неможе петок барем јас не слушнав некој да рече "Јас неможам у петок"
Да не искочи сега дека ти идам контра, мене ми одговара било кој термин кога сакате тогаш закажете ама треба да сфатите дека ниту еден термин неможе да им одговара на сите 12 луѓе и ниту еден термин нема да се игра со истите 12 луѓе.
Некогаш јас нема да можам поради одредени причини без разлика кој термин е па ќе се пријави некој друг. Некогаш ти нема да дојдеш па ќе дојде некој друг, неможе да очекуваш дека ќе играме цело време истите...
Како прво поради тоа што не сме само 12 луѓе туку се пријавуваат повеќе...
Ете, тоа е тоа. Нема потреба од нервози. Ако е четвртокот слободен, супер, ако не, тогаш петок.Ете нека видиме прво дали има четврток слободен па после ќе идеме на петок ако нема нишо друго слободно.
Ајде ќе прашам и за четврток ќе се јавам утре од сабајле. Значи за Форца после 5 саат четврток или петок ќе прашам за стален термин и ќе пишам тука. Зависно како ќе биде може и да е земен некој од тие термин последен пат се јавив минатата недела.
Последици од утакмицава изгорени шорцеви и искината патика.
Од сега играм за плавата екипа ќе се борам да ги стигнеме црвените во партии да има за што да се бориме![]()
Кај седеше на маса? Ич не ми текнува на тебе.Последици од утакмицава изгорени шорцеви и искината патика.
Од сега играм за плавата екипа ќе се борам да ги стигнеме црвените во партии да има за што да се бориме![]()