Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ко деца мали сте де ова де она кажете што сакате и ајде тоа нека биде пошто ја неам намера 5 дена да се договарам за термин и на крај ништо слободно да не остане

Јави се и прашај дали има четврток слободен.

Вори никој не извртува еве ако јас сум слушнал погрешно нека кажат другите што седеа дали не рековте сеедно дека ви е... никој не спомна неможе петок барем јас не слушнав некој да рече "Јас неможам у петок"

И мене не ми одговара петок од 17 и 30 зошто сум на факултет секој петок од 2 до 6-7 така да јас нема да можам да играм али ако им одговара на доволно луѓе резервирајте го.

Јави се и прашај дали има четврток слободен.

Вори никој не извртува еве ако јас сум слушнал погрешно нека кажат другите што седеа дали не рековте сеедно дека ви е... никој не спомна неможе петок барем јас не слушнав некој да рече "Јас неможам у петок"

Ете последно ќе ти одговорам сега.Јас реков дека ќе се враќам во петоците дома и затоа секогаш нема да ми одговара.
Четврток ми е идеално,но петок не баш.За Инзаги и Russian Kid не знам,за мене лично ти кажувам.

Четврток е идеален термин,но и петок нема да ми штети. Ако треба ке останам петок и ќе играм па со последниот бус ќе си одам дома,не е проблем за мене.

Да не искочи сега дека ти идам контра, мене ми одговара било кој термин кога сакате тогаш закажете ама треба да сфатите дека ниту еден термин неможе да им одговара на сите 12 луѓе и ниту еден термин нема да се игра со истите 12 луѓе.
Некогаш јас нема да можам поради одредени причини без разлика кој термин е па ќе се пријави некој друг. Некогаш ти нема да дојдеш па ќе дојде некој друг, неможе да очекуваш дека ќе играме цело време истите...
Како прво поради тоа што не сме само 12 луѓе туку се пријавуваат повеќе...

Бев вчера коа се договаравме и баш си помислив како ќе играте во петок вечер ако си одите дома за викенд ама воопшто не слушнав дека сте кажале дека не ви одговара.

Значи вие сте мислеле ние знаеме а ние на другиот дел од масата немавме поим, не сме се разбрале очигледно.

Ете нека видиме прво дали има четврток слободен па после ќе идеме на петок ако нема нишо друго слободно.

Пс. Мене ми е сеедно кој термин, но во право е Топче идеално за сите нема да најдеме :).

Да не искочи сега дека ти идам контра, мене ми одговара било кој термин кога сакате тогаш закажете ама треба да сфатите дека ниту еден термин неможе да им одговара на сите 12 луѓе и ниту еден термин нема да се игра со истите 12 луѓе.
Некогаш јас нема да можам поради одредени причини без разлика кој термин е па ќе се пријави некој друг. Некогаш ти нема да дојдеш па ќе дојде некој друг, неможе да очекуваш дека ќе играме цело време истите...
Како прво поради тоа што не сме само 12 луѓе туку се пријавуваат повеќе...

Јас кажав и вчера,кажувам и сега.Нема смисла за еден човек да откажувате термин.А јас кога ќе можам ќе ве дружам во петоците.
Ако има термин добар во петок и ви одговара на сите,тогаш слободно земете го за стален.И крај на муабетот.

Ете нека видиме прво дали има четврток слободен па после ќе идеме на петок ако нема нишо друго слободно.
Ете, тоа е тоа. Нема потреба од нервози. Ако е четвртокот слободен, супер, ако не, тогаш петок.

Ајде ќе прашам и за четврток ќе се јавам утре од сабајле. Значи за Форца после 5 саат четврток или петок ќе прашам за стален термин и ќе пишам тука. Зависно како ќе биде може и да е земен некој од тие термин последен пат се јавив минатата недела.

Аман бе нигде ве намаше и наеднаш 3 страни сте испишале :eek:
Вчера кога се договараме примарна опција мислам дека беа вторниците,четвртоците и петоците,ама после мислам дека Левак кажа има ЛШ и го исфрливме вторникот четвртокот сите се сложивме како најдобар термин после 5 30 или 5 со евентуална замена петок исто ваков термин...Ако нема четврток ондак петок,мене ми е сеедно ќе пробам да фатам петок автобус ако не ондак сабота ќе се враќам јбга...
--- надополнето: Oct 14, 2011 6:42 PM ---
Ајде ќе прашам и за четврток ќе се јавам утре од сабајле. Значи за Форца после 5 саат четврток или петок ќе прашам за стален термин и ќе пишам тука. Зависно како ќе биде може и да е земен некој од тие термин последен пат се јавив минатата недела.

Види прво четврток до вечерни термини макс 6,7 саат,ако нема тогаш види за петок... :)

Еве предлог за тренер за нас плавиве. :cuc:

Идемо играмо !! Не бој се никога !!! :pos:

Последици од утакмицава изгорени шорцеви и искината патика.
Од сега играм за плавата екипа ќе се борам да ги стигнеме црвените во партии да има за што да се бориме :D

Од сега играм за плавата екипа ќе се борам да ги стигнеме црвените во партии да има за што да се бориме :D

Им еба матер со клизачи брат,како сакаш да не ти се искинат шорцевите и патиките :pos:

Кај седеше на маса? Ич не ми текнува на тебе.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom