P
PewDiePie
Гостин
Па нека го боли,важно да не се навредуваме.A za "kur me boli" ?
Па нека го боли,важно да не се навредуваме.A za "kur me boli" ?
Па ти на најлош можен начин, со најгрди зборови ги осудуваш за НИВНИОТ избор и ги етикетираш како предавници и сосила ги правиш тоа што не се(во последно време доста актуелна поделба - патриоти и предавници ).Дали знаеш да го преведеш тоа?
Дали јас реков некаде ..да се протераат сите што извадиле бугарски пасош.. ... тоа е одземање нечие право.
А моето лично несогласување со нечија постапка, не му го одзема правото да прави што сака со својот живот.
А не знам, дали навистина истиве не ми го одземаат моето право утре да живеам во слободна земја, или нив како ,,малцинство,, да ги носам на грб исто така?
Просветли ме,pls.Да не продавал crystal meth случајно?
ми се свиѓаат вашите духовити реплики(хехехехе шема сте нема шо) ама не си работеше чесно значи муабетот ми е не е до пасошот бе друже ако ти се работи и ако сакаш да направиш нешто можеш многу и во македонија и надвор од неа на кратко време со македонски пасош значи , а за бугарски пасош не го оправдуваш затоа што јас немам такво размислување (дека сме бугари) а вие ако си имате вадете си пасоши немам проблем со тоа ама да знаеш дека бугарски пасош не ти ги вади паритеМожно е, ако бил член на Франкфуртската мафија
--- надополнето: Oct 14, 2011 2:44 PM ---
Ти „чупе“, под хитно да го избришиш твојот „потпис“ одоздола, особено она Don't like your rights taken away? Don't take away someone else's.
Многу дволично од твоја страна...
Абе и возачката дозвола не ти ја вози колата, ама мора да ја имаш ако сакаш да возишми се свиѓаат вашите духовити реплики(хехехехе шема сте нема шо) ама не си работеше чесно значи муабетот ми е не е до пасошот бе друже ако ти се работи и ако сакаш да направиш нешто можеш многу и во македонија и надвор од неа на кратко време со македонски пасош значи , а за бугарски пасош не го оправдуваш затоа што јас немам такво размислување (дека сме бугари) а вие ако си имате вадете си пасоши немам проблем со тоа ама да знаеш дека бугарски пасош не ти ги вади парите
Мислиш дека знаеш, а всушност не знаеш ништо. Тоа е твојот најголем проблем другарче. Знаел повеќе....Jas znam poveke... problem ?
па не и ја не мислев буквално дека од бугарскиот пасош паѓаат парите ама сакам да ти кажам дека можеш и со македонски ти ако сакаш ама полесно ти е да си се продадеш на бугарската држава па продај си се кој кур , можеш ти и албанец ако сакаш да се пишеш да идеш у саудиска арабија да бидеш муџахедин и да се вратиш тука да шириш ислам ќе те плаќаат од таму кој к*р и тоа не е лошо нема македонија да ти дава пари на тебеАбе и возачката дозвола не ти ја вози колата, ама мора да ја имаш ако сакаш да возиш
Drugarce...brkaj rabotaМислиш дека знаеш, а всушност не знаеш ништо. Тоа е твојот најголем проблем другарче. Знаел повеќе....
Шо напрај филмој праење ти... ваква идеја со саудиска арабија тешко на некој му текнувапа не и ја не мислев буквално дека од бугарскиот пасош паѓаат парите ама сакам да ти кажам дека можеш и со македонски ти ако сакаш ама полесно ти е да си се продадеш на бугарската држава па продај си се кој кур , можеш ти и албанец ако сакаш да се пишеш да идеш у саудиска арабија да бидеш муџахедин и да се вратиш тука да шириш ислам ќе те плаќаат од таму кој к*р и тоа не е лошо нема македонија да ти дава пари на тебе
кажи а геније сум муабетот е не е така тоа продај ја државата кој ги ебе и слично заради тоа што си можел у странство со бугарски пасош подобри пари да напраиш(што неверуем)Шо напрај филмој праење ти... ваква идеја со саудиска арабија тешко на некој му текнува
Гледаш како знаеш што треба да правиш.Drugarce...brkaj rabota
Кои погрдни имиња?Па ти на најлош можен начин, со најгрди зборови ги осудуваш за НИВНИОТ избор и ги етикетираш како предавници и сосила ги правиш тоа што не се(во последно време доста актуелна поделба - патриоти и предавници ).
Ааабе геније, бркате патриотизам на погрешно место и на погрешен начин,кажи а геније сум муабетот е не е така тоа продај ја државата кој ги ебе и слично заради тоа што си можел у странство со бугарски пасош подобри пари да напраиш(што неверуем)
Децата стануваат такви какви што ќе ги направат родителите.А замисли некој нејзин внук или внука да се „пиши“ бугарин/ка, според нејзините сваќања и таа автоматски станува бугарка и џабе цело какање по форуми
Bedo poltronska.... moze jas ne znam ama i ti neznaes. A i da znaes ne ti menja nisto.Гледаш како знаеш што треба да правиш.