Бугарски пасош - Да или не?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 мај 2007
Мислења
318
Поени од реакции
99
Дали знаеш да го преведеш тоа?
Дали јас реков некаде ..да се протераат сите што извадиле бугарски пасош.. ... тоа е одземање нечие право.

А моето лично несогласување со нечија постапка, не му го одзема правото да прави што сака со својот живот.
А не знам, дали навистина истиве не ми го одземаат моето право утре да живеам во слободна земја, или нив како ,,малцинство,, да ги носам на грб исто така?
Па ти на најлош можен начин, со најгрди зборови ги осудуваш за НИВНИОТ избор и ги етикетираш како предавници и сосила ги правиш тоа што не се(во последно време доста актуелна поделба - патриоти и предавници :tapp:).

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Во битката меѓу патриотите и предавниците, страдаат тие што се на средина.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Просветли ме,pls.Да не продавал crystal meth случајно?
Можно е, ако бил член на Франкфуртската мафија :pos:
--- надополнето: Oct 14, 2011 2:44 PM ---

Ти „чупе“, под хитно да го избришиш твојот „потпис“ одоздола, особено она Don't like your rights taken away? Don't take away someone else's.
Многу дволично од твоја страна...
ми се свиѓаат вашите духовити реплики(хехехехе шема сте нема шо) ама не си работеше чесно значи муабетот ми е не е до пасошот бе друже ако ти се работи и ако сакаш да направиш нешто можеш многу и во македонија и надвор од неа на кратко време со македонски пасош значи , а за бугарски пасош не го оправдуваш затоа што јас немам такво размислување (дека сме бугари) а вие ако си имате вадете си пасоши немам проблем со тоа ама да знаеш дека бугарски пасош не ти ги вади парите

Член од
7 мај 2007
Мислења
318
Поени од реакции
99
ми се свиѓаат вашите духовити реплики(хехехехе шема сте нема шо) ама не си работеше чесно значи муабетот ми е не е до пасошот бе друже ако ти се работи и ако сакаш да направиш нешто можеш многу и во македонија и надвор од неа на кратко време со македонски пасош значи , а за бугарски пасош не го оправдуваш затоа што јас немам такво размислување (дека сме бугари) а вие ако си имате вадете си пасоши немам проблем со тоа ама да знаеш дека бугарски пасош не ти ги вади парите
Абе и возачката дозвола не ти ја вози колата, ама мора да ја имаш ако сакаш да возиш;)

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Абе и возачката дозвола не ти ја вози колата, ама мора да ја имаш ако сакаш да возиш;)
па не и ја не мислев буквално дека од бугарскиот пасош паѓаат парите ама сакам да ти кажам дека можеш и со македонски ти ако сакаш ама полесно ти е да си се продадеш на бугарската држава па продај си се кој кур , можеш ти и албанец ако сакаш да се пишеш да идеш у саудиска арабија да бидеш муџахедин и да се вратиш тука да шириш ислам ќе те плаќаат од таму кој к*р и тоа не е лошо нема македонија да ти дава пари на тебе

Член од
7 мај 2007
Мислења
318
Поени од реакции
99
па не и ја не мислев буквално дека од бугарскиот пасош паѓаат парите ама сакам да ти кажам дека можеш и со македонски ти ако сакаш ама полесно ти е да си се продадеш на бугарската држава па продај си се кој кур , можеш ти и албанец ако сакаш да се пишеш да идеш у саудиска арабија да бидеш муџахедин и да се вратиш тука да шириш ислам ќе те плаќаат од таму кој к*р и тоа не е лошо нема македонија да ти дава пари на тебе
Шо напрај филмој праење ти:LOL:... ваква идеја со саудиска арабија тешко на некој му текнува :pos:

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Шо напрај филмој праење ти:LOL:... ваква идеја со саудиска арабија тешко на некој му текнува :pos:
кажи а геније сум :D :D :D муабетот е не е така тоа продај ја државата кој ги ебе и слично заради тоа што си можел у странство со бугарски пасош подобри пари да напраиш(што неверуем)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.710
Поени од реакции
8.723
Па ти на најлош можен начин, со најгрди зборови ги осудуваш за НИВНИОТ избор и ги етикетираш како предавници и сосила ги правиш тоа што не се(во последно време доста актуелна поделба - патриоти и предавници :tapp:).
Кои погрдни имиња?
Употребив две до сега, предавници (и ако реално гледаме - тоа се, жалосно што НГ и БЦ им се поголеми од македонштината), и бугарофили (исто што е и ЉГ... нали).
Сосила ги правам? Како тоа сосила?
Јас ли ги натерав бугари по националност да бидат?
Немој така....

Член од
7 мај 2007
Мислења
318
Поени од реакции
99
кажи а геније сум :D :D :D муабетот е не е така тоа продај ја државата кој ги ебе и слично заради тоа што си можел у странство со бугарски пасош подобри пари да напраиш(што неверуем)
Ааабе геније, бркате патриотизам на погрешно место и на погрешен начин,
На сред натпревар и на среде Македонија се пали државното знаме и никој не реагира од толку многу патриоти, овде се тупате по гради ко Конг Конг:pos:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.710
Поени од реакции
8.723
:pos::pos::pos: А замисли некој нејзин внук или внука да се „пиши“ бугарин/ка, според нејзините сваќања и таа автоматски станува бугарка:tapp: и џабе цело какање по форуми:pos:
Децата стануваат такви какви што ќе ги направат родителите.
Тешко некој од моиве потомци ќе се побугарчи.
Ако веќе се побугарчи, се надевам сенилна или мртва ќе бидам, со свои очи да не видам такво нешто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom