Дали мажите може да бидат “спонзоруши“?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Тие што имаат 2 грама чест, самопочит и достоинство (категории што ретко се наоѓаат кај женско) не се.

Секако има и останати, што и името ќе си го продадат. Статијава нема врска со тоа што го пишав и секоја коинциденција е ненамерна.

http://www.vest.com.mk/?ItemID=090F4CD40FE7EC43AFFAA085159A2F4B&arc=1
Па дечкото од таксист стана популарен преку ноќ, што би рекле србите и тата би то сине.
И уште нешто што викаат прво се удај, после наѓи јебача.

Тие што имаат 2 грама чест, самопочит и достоинство (категории што ретко се наоѓаат кај женско) не се.

Секако има и останати, што и името ќе си го продадат. Статијава нема врска со тоа што го пишав и секоја коинциденција е ненамерна.

http://www.vest.com.mk/?ItemID=090F4CD40FE7EC43AFFAA085159A2F4B&arc=1

Леле, невестата...

:vozbud:

Па има такви мажи не велам дека нема но не сум сретнал до сега ама научно е докажано дека жените се по парите, мажите по сексот.:)

Па има такви мажи не велам дека нема но не сум сретнал до сега ама научно е докажано дека жените се по парите, мажите по сексот.:)

Жити мајка.
Како бе така “научно“?

Feminist in sight.Za mene masko sponzor e covek sto saka da bide dominiran od zena.Parite se vazni no utre devojkata ke veli zasto ne rabotis mrzo edna.Mokta e toa sto zenite sakaat,pa i statusot,no sekogas ima isklucoci.A toa e retko.

25-годишна кукла од маж, преубав, повеќе од интелегентен (барем така ми се чинеше) почна со тоа што ми бараше пари на „заем“. После дознав дека ме варал... само што тоа го дознав откога ме остави за разведена со дете... нормално, постара од него и од странство. „Заемот“ не ми го врати... што мислите има машки спонзоруши, или нема? :pipi: :)

25-годишна кукла од маж, преубав, повеќе од интелегентен (барем така ми се чинеше) почна со тоа што ми бараше пари на „заем“. После дознав дека ме варал... само што тоа го дознав откога ме остави за разведена со дете... нормално, постара од него и од странство. „Заемот“ не ми го врати... што мислите има машки спонзоруши, или нема? :pipi: :)
нуеее, нема :) само си наишла на погрешен човек :cool:

Ако постојат жигола, зашто не би постоеле и машки спонзоруши? Иако, споредбата на половите е смешна. На 100 девојки спонзоруши паѓа едно машко спонзоруШ. :)

Да има такви случаеви иако се далеку под нивото на женските случаи.
Обично тоа се, како што јас имам забележано типови без никакво образование, со култура на однесување далеку под минимала, кои откако им помине времето на фраери и се потурнати од идната генерација на фраери, немаат друг излез туку да бараат некоја подобро статуирана девојка, која би ја ожениле и би ги трошеле нејзитите пари т.е. на нејзините родители.

па ако не ти го вратил заемот не мора да значи дека е машка спонзоруша, има ги такви мажи како што знам прво тражат пари па потоа не ги враќаат можеби е еден од ти е, се е можно е сега да речеме дека ти си богата(незнам) и тој те изневерил со друга ако е некоја машка спонзоруша нема да те изневери ќе остане со тебе само поради парите кој ги имаш, ако те изневерил тогаш не е машка спонзоруша(ја гледа убавината кај жената, а не парите).

Има мажи лигуши и педерчиња, можда овој тип на мажи ги мешаат со спонзоруши или можда грешам

па ако не ти го вратил заемот не мора да значи дека е машка спонзоруша, има ги такви мажи како што знам прво тражат пари па потоа не ги враќаат можеби е еден од ти е, се е можно е сега да речеме дека ти си богата(незнам) и тој те изневерил со друга ако е некоја машка спонзоруша нема да те изневери ќе остане со тебе само поради парите кој ги имаш, ако те изневерил тогаш не е машка спонзоруша(ја гледа убавината кај жената, а не парите).

Значи, 25 годишен не се заљубува преку ноќ во девојка која ја знае 24 часа, која има дете и е постара од него. И случајно после 2 дена не заминуваат заедно на одмор. Од каде му пари за одмор, кога си има долгови? и уште, криење, бегање... па на 2 недели изјави и колнење на вечна љубов...

am dobro utro kolku ima takvi devojki zeznati po svet imase eden serijal za takvi con tipovi, koi so dobra psiholoska sprema ziveea na grb na devojki :LOL:, i toa im kradea (dobrovolno) ogroma suma na pari
isto kako sto ima i zeni koi kovaa dobri prikazni kako crni vdovici :)

am dobro utro kolku ima takvi devojki zeznati po svet imase eden serijal za takvi con tipovi, koi so dobra psiholoska sprema ziveea na grb na devojki :LOL:, i toa im kradea (dobrovolno) ogroma suma na pari
isto kako sto ima i zeni koi kovaa dobri prikazni kako crni vdovici :)
trebalo pred vreme da si ja izgledam serijava haha. sega ke i napravam share na fb, da educiram luge :D hahaha :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom