Дали мажите може да бидат “спонзоруши“?

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Тие што имаат 2 грама чест, самопочит и достоинство (категории што ретко се наоѓаат кај женско) не се.

Секако има и останати, што и името ќе си го продадат. Статијава нема врска со тоа што го пишав и секоја коинциденција е ненамерна.

http://www.vest.com.mk/?ItemID=090F4CD40FE7EC43AFFAA085159A2F4B&arc=1
Па дечкото од таксист стана популарен преку ноќ, што би рекле србите и тата би то сине.
И уште нешто што викаат прво се удај, после наѓи јебача.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.198
Тие што имаат 2 грама чест, самопочит и достоинство (категории што ретко се наоѓаат кај женско) не се.

Секако има и останати, што и името ќе си го продадат. Статијава нема врска со тоа што го пишав и секоја коинциденција е ненамерна.

http://www.vest.com.mk/?ItemID=090F4CD40FE7EC43AFFAA085159A2F4B&arc=1
Леле, невестата...

:vozbud:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Па има такви мажи не велам дека нема но не сум сретнал до сега ама научно е докажано дека жените се по парите, мажите по сексот.:)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па има такви мажи не велам дека нема но не сум сретнал до сега ама научно е докажано дека жените се по парите, мажите по сексот.:)
Жити мајка.
Како бе така “научно“?

S

Stef Bachatero

Гостин
Feminist in sight.Za mene masko sponzor e covek sto saka da bide dominiran od zena.Parite se vazni no utre devojkata ke veli zasto ne rabotis mrzo edna.Mokta e toa sto zenite sakaat,pa i statusot,no sekogas ima isklucoci.A toa e retko.

Член од
9 јануари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
207
25-годишна кукла од маж, преубав, повеќе од интелегентен (барем така ми се чинеше) почна со тоа што ми бараше пари на „заем“. После дознав дека ме варал... само што тоа го дознав откога ме остави за разведена со дете... нормално, постара од него и од странство. „Заемот“ не ми го врати... што мислите има машки спонзоруши, или нема? :pipi: :)

S

Sheldon Cooper

Гостин
25-годишна кукла од маж, преубав, повеќе од интелегентен (барем така ми се чинеше) почна со тоа што ми бараше пари на „заем“. После дознав дека ме варал... само што тоа го дознав откога ме остави за разведена со дете... нормално, постара од него и од странство. „Заемот“ не ми го врати... што мислите има машки спонзоруши, или нема? :pipi: :)
нуеее, нема :) само си наишла на погрешен човек :cool:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ако постојат жигола, зашто не би постоеле и машки спонзоруши? Иако, споредбата на половите е смешна. На 100 девојки спонзоруши паѓа едно машко спонзоруШ. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Да има такви случаеви иако се далеку под нивото на женските случаи.
Обично тоа се, како што јас имам забележано типови без никакво образование, со култура на однесување далеку под минимала, кои откако им помине времето на фраери и се потурнати од идната генерација на фраери, немаат друг излез туку да бараат некоја подобро статуирана девојка, која би ја ожениле и би ги трошеле нејзитите пари т.е. на нејзините родители.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
па ако не ти го вратил заемот не мора да значи дека е машка спонзоруша, има ги такви мажи како што знам прво тражат пари па потоа не ги враќаат можеби е еден од ти е, се е можно е сега да речеме дека ти си богата(незнам) и тој те изневерил со друга ако е некоја машка спонзоруша нема да те изневери ќе остане со тебе само поради парите кој ги имаш, ако те изневерил тогаш не е машка спонзоруша(ја гледа убавината кај жената, а не парите).

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Има мажи лигуши и педерчиња, можда овој тип на мажи ги мешаат со спонзоруши или можда грешам

Член од
9 јануари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
207
па ако не ти го вратил заемот не мора да значи дека е машка спонзоруша, има ги такви мажи како што знам прво тражат пари па потоа не ги враќаат можеби е еден од ти е, се е можно е сега да речеме дека ти си богата(незнам) и тој те изневерил со друга ако е некоја машка спонзоруша нема да те изневери ќе остане со тебе само поради парите кој ги имаш, ако те изневерил тогаш не е машка спонзоруша(ја гледа убавината кај жената, а не парите).
Значи, 25 годишен не се заљубува преку ноќ во девојка која ја знае 24 часа, која има дете и е постара од него. И случајно после 2 дена не заминуваат заедно на одмор. Од каде му пари за одмор, кога си има долгови? и уште, криење, бегање... па на 2 недели изјави и колнење на вечна љубов...

S

Shellshock nam67

Гостин
am dobro utro kolku ima takvi devojki zeznati po svet imase eden serijal za takvi con tipovi, koi so dobra psiholoska sprema ziveea na grb na devojki :LOL:, i toa im kradea (dobrovolno) ogroma suma na pari
isto kako sto ima i zeni koi kovaa dobri prikazni kako crni vdovici :)

Член од
9 јануари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
207
am dobro utro kolku ima takvi devojki zeznati po svet imase eden serijal za takvi con tipovi, koi so dobra psiholoska sprema ziveea na grb na devojki :LOL:, i toa im kradea (dobrovolno) ogroma suma na pari
isto kako sto ima i zeni koi kovaa dobri prikazni kako crni vdovici :)
trebalo pred vreme da si ja izgledam serijava haha. sega ke i napravam share na fb, da educiram luge :D hahaha :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom