Мистерија од ГТЦ

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Помини низ ГТЦ на секој стуб пишува по некоја порака за Сања Николиќ, во стилот Сања курва најголема, Цркни курво итн...
Особено ако идеш од Жена Парк накај вегера што е кај комерцијална банка, немаат утнато стуб...:D
Некој арно и се одмаздува.И баш ќе видам.

ХАХАХАХА да да. Каде е иначе сликано ова. Го имам видено и во живо ама не ми текнува.

Кај Ленинова кружниот тек кога одиш према Коле Неделковски на раскрсницата кај Министерство за Култура е кафана ПАПУ епа зградата дијагонално од Папу :)))

Џимеј интересна приказна :)
Доколку има некој ваква слична приказна од неговото маало, нека ја пише. :)

Незнам како не сум ги приметил шараните столбови во гтц :D.

И интересна приказна Џимеј :). Браво за истражувачката мисија .

Незнам како не сум ги приметил шараните столбови во гтц :D.

И интересна приказна Џимеј :). Браво за истражувачката мисија .
Јас па се трудам да не ги приметувам а тие од километар се приметуваат затоа и го сликнав овој графит:pos:
Џимеј ја надмина во истражувачко новинарство и Снежана Лупевска морам да признаам:)
Секоја чест иако што рече еден претходен форумџија тоа со заскитаниот куршум малце сомнително ама сега само можат претпоставки да останат

Џимеј од оваа приказна слободно можеш книга да напишеш (y) ако не е филм да снимаш.
интересно во секој случај.
и браво за живците (y) сигурно дебели како ортома ти се.

Фала, приказната и мене ми беше многу интересна ко ја слушав... Од обичен графит стана приказна, од влакно ортома.
Иначе од тогаш направивме напори да ја побараме и Факина, пошо тогаш во тие денови била едвај 17-18 години, па по претпоставка е уште жива и можеби тука некаде. :icon_lol: Ама ништо засега.

В.Б. = Владо Бучковски ?? ама па која е поврзаноста на Сања и Владо :D
Како која е поврзаноста...па пред некоја година ко беше Сања Николич во Бугарија, во некој тамошен магазин, пишувало дека е во врска со Владо Бучковски
:) Жими се ова некни на жаре бербер емисијата, баш го правеа муабет

Едит:
Еве доказ:)
http://kliuki.bg/44473/санја-николич-нај-голјамата-клјука-за-мен/

Како која е поврзаноста...па пред некоја година ко беше Сања Николич во Бугарија, во некој тамошен магазин, пишувало дека е во врска со Владо Бучковски
:) Жими се ова некни на жаре бербер емисијата, баш го правеа муабет

Едит:
Еве доказ:)
Интересно ако е така како што викаш ама во овоа линкот не успеав да прочитам ниакде?

Интересно ако е така како што викаш ама во овоа линкот не успеав да прочитам ниакде?
- Која е нај-голјамата клјука, којато си чувала по свој адрес?- Свикнала с'м с опита на твои колеги винаги да се стремјат к'м сензацијата и да т'рсјат нешто ж'лто за известните хора. В крајна сметка клјуките се продават нај-добре. Смешното е, че нај-голјамата клјука за мен ја измислиха тук, в Б'лгарија. Написаха, че с'м била гадже на бившија министьр-председател на Македонија Владо Бучковски. Не го познавам тоја човек. Ако нјакога имам в'зможност да го срештна лично, с'с сигурност ште му кажа какво са измислили за нас двамата в Б'лгарија. Сигурно доста ште се посмеем. Ако министрите ни започнат да носјат разм'кнати фланелки и скејт'рски маратонки, може и да се загледам по нјакој от тјах. Иначе не са мој тип. Учудвам се, че толкова л'жи се пишат по мој адрес. В дејствителност водја доста нор¬мален, обичаен и дори безинтересен живот. штастлива с'м, че измислјат толкова интересни глупости за мен, че да си разнообразјавам ежедневието.
--- надополнето: Oct 14, 2011 1:22 AM ---

Џимеј браво за приказната, обично волку долгите постови ги читам на трчање, а во твојава приказна баш уживав дури и за целото време имав во главата некоја слика како да гледам некој филм :vozbud:
секоја чест, колку описно ни го долови моментот(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom