- Член од
- 12 јануари 2008
- Мислења
- 356
- Поени од реакции
- 18
Ги има ли овие CREED кај нас да се купат?CREED од Santal, поклон ми е
Ги има ли овие CREED кај нас да се купат?CREED од Santal, поклон ми е
Парфемчето ми е поклон така да прашај го тој што ми го купиГи има ли овие CREED кај нас да се купат?
До колку пари ?Предлози за машки парфеми кој ги користите или знаете некој добар парфем од вашите пријатели !
Немора да значи , може и надвор од македонија !До колку пари ?
Само во МК што го има ?
пред некој месец од парфимерија земав само примерок од парфем во едно мало тубиче,подобар парфем немам видено уште го чувам ама незнам како се вика Колку да го пофалам парфемот и јас сам неколку девојчиња ми дадоа комплименти дека убаво мирисам додека го користев тој парфем
cool water- davidovНемора да значи , може и надвор од македонија !
Парите не се битни !
Дојдов на темава само за да се пофалам со тој парфем, кога гледам уште вториот пост е со тој парфем. Ептен е јак го зедов пред 1 месец. Топ !
моментално овој го користам одличен е
пред некој месец од парфимерија земав само примерок од парфем во едно мало тубиче,подобар парфем немам видено уште го чувам ама незнам како се вика Колку да го пофалам парфемот и јас сам неколку девојчиња ми дадоа комплименти дека убаво мирисам додека го користев тој парфем
--- надополнето: Oct 12, 2011 7:32 PM ---
UNITED COLORS OF BENETTON
Истото пакување само со портокалово-зелена боја го користи Мајка ми ... Чудо од парфем колку трае, со недели на алиштата !
Мислам дека ова е добар предлог за да си купам ваков ... Фалааа
Хихихи таман да го објавам, затоа што во моментов го користам овој .... да да добар е , и има привлечна цена околу 350-400 денари е ...Прегледај го приврзокот 34949
Mnogu moken parfem, plus i ne e mnogu skap za sekojdnevno koristenje