Македонска фудбалска репрезентација

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.456
Поени од реакции
2.011
Како тргнала работава, ффм, кај и да е, ќе мора да плаќа на луѓето за да одат на стадион...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.982
Поени од реакции
74.029
Кога стигна Фазли да игра во репрезентација што да се каже....
Да не ги земеш Наумовски и Ристиќ, а Фазли да ти игра...
Фазли нема изиграно еден ебан меч за својот тим годинава. Бар Ивановски можеше да го стави да игра.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Подосадна утакмица неам гледано у живото,само чекаат сите да свирне судијата за крај. Ни на 1 не му се игра

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Како тргнала работава, ффм, кај и да е, ќе мора да плаќа на луѓето за да одат на стадион...
мислиш некој платил влез сега?сите се гратиси..т.е ффм им ги дала колку да има навивачи,погоре тиверипол што ме цитирашње убаво кажа

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
За ништо не ми е повеќе жал, отколку за Тричко. Греота детево што го малтретираат и го викаат за репрезентација, нека си седи нека си одмора на Кипар, има многу поважни утакмици кои му следат со АПОЕЛ. За него ми е највише жал!

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
јас па 3+ а имам, ама каа шо оде воа гол нема да падне тука

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Уууу Битолска Млекарница ја пеела химната!!!:sick:
Заедно на теренот со салата и пирошка.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Убаво кажа некој погоре, се чека крај да свирне судијата не му се игра на никој. АХ беее мизеријо

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
преголемо е отсуството на величе,немаме организатор како немаме повеќе како него ќе ги стигнеме и сан марино.
Ех тричко тричко го жалам момчево едини кој заслужува аплауз како тој што му беше оддаден после натпреварот со ерменија

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
преголемо е отсуството на величе,немаме организатор како немаме повеќе како него ќе ги стигнеме и сан марино.
Ех тричко тричко го жалам момчево едини кој заслужува аплауз како тој што му беше оддаден после натпреварот со ерменија
Од Струга си ?

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.198
Поени од реакции
959
Знаете ли кој е најдобар стрелец во моментов т.е. во овие квалификации... Верувале или не Ванче Шиков со два гола хахахаха исто има и Илчо Наумоски, по еден Тричковски и Ѓуровски, а овој седмиов незнам кој го постигнал....Што доживеавме Ванче Шиков да ни биде најдобар стрелец ... Седмиов го дал Мирко Ивановски :)

Kajgana Shop

На врв Bottom