Што кога женско предлага секс-френд?

З

Забавата е во Кругот

Гостин
1.Најнормална работа нешто што е сосема природно и го прават голем број на луѓе.
2.Зашто да не ,зашто да е тоа толку страшно ако е предложено од девојка ,секој си има свои потреби.
3.НЕ ,ако некој е либерален во своите ставови и му се може на таков начин да ужива незначи дека треба да добие етикета на курва,лесна девојка,развратничка или ај на плоштад да ја палиме.
4.Сум имал до сека таков секс со френдица ,не се случија никакви емотивни чувства помеѓу нас ,за мој вкус беше и со карактер и со супер изглед.

Се чудам на некој ставови,коментари но во ред секој си има свое мислење не му го осопорувам но до кога со таа мисла женското е курва ,машкото фраер не ми е јасно.
Знаеш до кога?? До кога на женското не му никне кур а на машкото не му пропадне курот у дупка.. До тогаш!!!;)

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Ако би добил ваков предлог а да речеме дека не сум во врска прво би ми било интересно,после би почнало да ми здосадува за на крај би се запрашал "Зашто со мене е само за секс"

Би се утешил дека сум добар во таа работа и на неа и одговара тоа ама ако продолжи подолго време веќе ќе се посомневам дека јас сум глупак што не можам да дојдам до женското срце туку само една обична машина да ја задоволам.

Лошиот дел е ако почнам да ја засакувам а она мене сеуште ме перцепира како човек да си ги задоволи своите секс апетити.

Член од
6 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
18
Влијае дрогата,влијае.... :)
Незнам каква врска има дрогата со мојот пост, ама ако мислиш дека дрогата е зло, немој да уживаш во неа, ама не треба да имаш предрасуди спрема оние што ја уживаат.
Ако веке постои зло, тогаш тоа се предрасудите.
Зарем ти мислиш дека со предрасуди му се доближуваш на бог?

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Ако би добил ваков предлог а да речеме дека не сум во врска прво би ми било интересно,после би почнало да ми здосадува за на крај би се запрашал "Зашто со мене е само за секс"

Би се утешил дека сум добар во таа работа и на неа и одговара тоа ама ако продолжи подолго време веќе ќе се посомневам дека јас сум глупак што не можам да дојдам до женското срце туку само една обична машина да ја задоволам.

Лошиот дел е ако почнам да ја засакувам а она мене сеуште ме перцепира како човек да си ги задоволи своите секс апетити.
Браво... Секоја чест.. :)

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Што кога женско предлага секс-френд?

-не си доволно добар за да те покаже на околкината, но во исто време си супер за да те носи во кревет
-нема време за врска (не си ТОЈ)
-земи и бегај!

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Значи имам девојка.... Имам веќе една година и на 17 год ја изгубивме невиноста и 2 ца та..... Различно е кога си во врска да имаш сех со некој кој го сакаш а различно е ако имаш потреба па натрти се на било кој...... А колку те сака тебе господ он ќе си каже....
Дали на девојката и ја одзеде невиноста онака како што треба, под светоста на брачниот договор пред Бога или си правите вонбрачен блуд? Ако е второто, покај се дури и време, искрено, бидејќи правиш тежок грев...а знаеме непокајаните гревови каде водат...

I

indigo child

Гостин
I don't get it.
Шо се дешава кога едниот од вас „другарите“ си фати дечко/девојка, онака, за сериозно?
Прекинувате со „врската“? Станувате подистантни „пријатели“?
Чисто ме интересира...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Како прво постојат 2 вида на Курви..

1.Се дупат ради егзистенција(пари).
2.Се дупат затоа што сакаат да се дупат.
-Вториве се многу полоши...

И ти ако си толку либерална и имаш такви сваќања..
Ти посакувам утре кога ќе имаш деца(ако имаш,зошто не ми изгледаш на сериозна личност) Машкото да ги посетува геј парадите а девојчето да го пратиш у јавна куќа..... Поздрав..
Абе ти што посакуваш, ајт до црква свеќа да запалиш и зејтин да однесеш, оти иначе дедо Боже молбата нема да ти ја услуша.
Не се прави многу мудар, не ти оди некако.

Оди исплачи се дома, оти више поштени жени нема :( :( :( :( :(
--- надополнето: Oct 11, 2011 4:39 PM ---
А бе Пума, куче што лае не каса. Ти само кажуваш вака онака, а Неса ќутенката растур прави. Додека ти практикуваш ставови, Неса практикува пози...

:D
Абе чекај, јас сум најмладо во дружината ни!
Имат време и за мене.... :)
--- надополнето: Oct 11, 2011 4:42 PM ---
Дали на девојката и ја одзеде невиноста онака како што треба, под светоста на брачниот договор пред Бога или си правите вонбрачен блуд? Ако е второто, покај се дури и време, искрено, бидејќи правиш тежок грев...а знаеме непокајаните гревови каде водат...
Не ги плаши децата, потпаднале под влијание на Лукавиот.......
А замисли раскинат со девојчето некој ден. Кој ќе ја земе, кутрата :(
Ај наздравје кафето...
Ај за многу години да ни е :)
--- надополнето: Oct 11, 2011 4:44 PM ---
Различно од мене или различно од господ ? Интересно прашање .....
Моите посакувања и се нејзина реалност... Она имаше либерални размислувања не јас.....
Ај што кажува твојот бог за секс пред брак?
А?
Ил мислиш си многу богоугоден?
Јас сум атеист, мене нема никакво божество да ми суди.
А ти што се сексаш пред брак???
I can smell a fire burning....
--- надополнето: Oct 11, 2011 4:47 PM ---
Мислам дека мојот бог е и твој... така да тоа горе не ти држи вода ...... Иначе јас како Човек мислам дека тоа само една подгрупа на поимот "КУРВА" А ти што викаш дека тебе бог те сака таква како што си .. тогаш мн се лажеш...... И наркоманите им е убаво кога се дрогираат али тоа не е нормално.... исто како и ова..... и они мислат дека нив бог ги сака... али се лажат...... Све си има свои граници и правила... ако малце скршнеш од нив тогаш ти испаѓаш од играта.... Така и е во реалниот све.....Секој си наоѓа нешто за да му биде убаво и да се задоволи но некои тоа го прават на мн погрешен начин..... И за повеќето тоа е недопустливо........ Иначе јас сум Машко кое има 18 години..... НЕ сум ни психолог ниту педагог... Но мислам дека тие со погрешно гледање на реалноста треба да посетат Психијатар и да им воочи каде грешат и како треба да се понашаат..... Светот не почнал од нас а и нема да заврши со нас..Ние само им оставаме простор новите генерации да стекнат со култира и сами да размислат што е правилно а што не.....Ако мнозинството мисли дека не е така тогаш треба да се запрашаш што е проблемот со мене.... Поздрав.
Ти си многу неписмено машко.
Твоето мислење е погрешно по секоја дефиниција, па и божја.
Ајт кажи
- кое е погрешно гледање на реалноста.
- која е разликата меѓу педагог, психолог и психијатар
- дали знаеш што работат тие и што им помагаат на луѓето

Ај разјасни ми, мене не ми е јасно.
--- надополнето: Oct 11, 2011 4:48 PM ---
Значи имам девојка.... Имам веќе една година и на 17 год ја изгубивме невиноста и 2 ца та..... Различно е кога си во врска да имаш сех со некој кој го сакаш а различно е ако имаш потреба па натрти се на било кој...... А колку те сака тебе господ он ќе си каже....
За твојот бог, ич не е важно дали ја сакаш или не.
Имаш секс пред брак и точка.
Не си богоугоден!
--- надополнето: Oct 11, 2011 4:50 PM ---
Дечкото го сметаш за сех - пријател? Јас сум мал како што ме нарече али ти дефинитивно имаш проблем...... :)
Одлучи се.... Дечко или сех-пријател ?
А тоа погоре да се тртиш на секој беше во смисла сех-пријател може да си мењаваш на 1 недела,1 месец и така натака.... тоа е иско како да се тртиш насекој 2 кога ќе имаш потреба... Голема :)
И јас дечко ми го гледам бе како секс пријател.
Си го сакам, ама повеќе го сакам кога убаво ќе се плеснеме.
Ај убаво ти рекоа, има време, ќе пораснеш.

П.С. Не си компетентен да судиш кој е нормален, а кој не. Турските серии не ти го даваат тоа право нит знаење.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Да !!!
--- надополнето: Oct 11, 2011 5:21 PM ---
Абе ти што посакуваш, ајт до црква свеќа да запалиш и зејтин да однесеш, оти иначе дедо Боже молбата нема да ти ја услуша.
Не се прави многу мудар, не ти оди некако.

Оди исплачи се дома, оти више поштени жени нема :( :( :( :( :(
--- надополнето: Oct 11, 2011 4:39 PM ---

Абе чекај, јас сум најмладо во дружината ни!
Имат време и за мене.... :)

Не ги плаши децата, потпаднале под влијание на Лукавиот.......
А замисли раскинат со девојчето некој ден. Кој ќе ја земе, кутрата :(

Ај за многу години да ни е :)
--- надополнето: Oct 11, 2011 4:44 PM ---

Ај што кажува твојот бог за секс пред брак?
А?
Ил мислиш си многу богоугоден?
Јас сум атеист, мене нема никакво божество да ми суди.
А ти што се сексаш пред брак???
I can smell a fire burning....
--- надополнето: Oct 11, 2011 4:47 PM ---

Ти си многу неписмено машко.
Твоето мислење е погрешно по секоја дефиниција, па и божја.
Ајт кажи
- кое е погрешно гледање на реалноста.
- која е разликата меѓу педагог, психолог и психијатар
- дали знаеш што работат тие и што им помагаат на луѓето

Ај разјасни ми, мене не ми е јасно.
--- надополнето: Oct 11, 2011 4:48 PM ---

За твојот бог, ич не е важно дали ја сакаш или не.
Имаш секс пред брак и точка.
Не си богоугоден!
--- надополнето: Oct 11, 2011 4:50 PM ---

И јас дечко ми го гледам бе како секс пријател.
Си го сакам, ама повеќе го сакам кога убаво ќе се плеснеме.
Ај убаво ти рекоа, има време, ќе пораснеш.

П.С. Не си компетентен да судиш кој е нормален, а кој не. Турските серии не ти го даваат тоа право нит знаење.
Каква чест имам на секој мој пост да имаш одговор.... Браво :)
Не мислам да се расправам со тебе до бескрај..Терај си како што си сакаш можеби некогаш ќе сватиш али тогаш ќе биде касно.....Иначе ако ако ти не си невина има деноешно време и невини девојки,ако ти си курва можеби другите не се... Ако ти не веруваш во Бога другите веруваат и инт...Ако си различна од сите други тоа чувај си го во себе и не го искажувај јавно твоето глупаво мислење и понашање....Зошто можеби некој друг провоцираш и иритираш......
Човекот може да остави белег само со 3 работи:
-Да направи потомство....
-Да напише книга...
-Да биде хуман....
Со курвање не оставаш никаков белег.... Освен белег на твојата чест...... И не ме цитирај повеќе....

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Да за што?
За сексот благословен преку светиот брак или за сексот надвор од него, кој носи во огнените езера ако не биде покајан навремено како тежок грев ?!
Џабе се обидуваш да му помогнеш, од мал се предал на блуд во несвета заедница, не му гине пеколот...

:sneaky:

N

Nessa Alcarin

Гостин
Да за што?
За сексот благословен преку светиот брак или за сексот надвор од него, кој носи во огнените езера ако не биде покајан навремено како тежок грев ?!
Јас мислам дека ова Да е на прашањето И ја одзеде невиноста така како што треба.... Их мажиште, него што... хахахах

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Човекот може да остави белег само со 3 работи:
-Да направи потомство....
-Да напише книга...
-Да биде хуман....
Со курвање не оставаш никаков белег.... Освен белег на твојата чест...... И не ме цитирај повеќе....
Па може да биде хумана курва. Или да напише книга за курвањето. Мислам, има многу варијанти...

И да, може да остави и потомство. Еден куп курви имаат деца...

Чаре?

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Да за што?
Тоа Да е ироничен одговор на твоето глупаво прашање.....

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Тоа Да е ироничен одговор на твоето глупаво прашање.....
Дечко, кога ќе се појават адските порти пред тебе, ќе престанеш да мислиш дека прашањето беше глупаво, но касно ќе биде тогаш...

:(

Kajgana Shop

На врв Bottom