Што кога женско предлага секс-френд?

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
После мажите се жалат девојките премногу се фурале, глумеле недопирливи, па како да не глумат одма ќе им залепат етикета КУРВА

Сексот ја намалува тензијата во животот. Не би ми сметало ваков договор, no strings attached...

Читам наназад и сфаќам дека ние мажите сами си ги ствараме проблемите. А девојче изрази малку полиберален став одма како курва ја етикетирате. Со извинење ама ...тешка сељачаана!!!
Пурпл Пума, од мене имаш искрено поштовање и потполна поддршка.
Го правиш тоа што го сакаш и не се замараш за туѓите мислења, па ти си сигурно среќна девојка. Секоја чест!

Читам наназад и сфаќам дека ние мажите сами си ги ствараме проблемите. А девојче изрази малку полиберален став одма како курва ја етикетирате. Со извинење ама ...тешка сељачаана!!!
Пурпл Пума, од мене имаш искрено поштовање и потполна поддршка.
Го правиш тоа што го сакаш и не се замараш за туѓите мислења, па ти си сигурно среќна девојка. Секоја чест!
Така е во право си(y)

Се вратив од град и ај да симнам некој филм за утре, уклучувам Кајгана и гледам муабети, анализирам, PurplePuma e dude, машко 100%. Нели? :pos::pos::pos:

Се вратив од град и ај да симнам некој филм за утре, уклучувам Кајгана и гледам муабети, анализирам, PurplePuma e dude, машко 100%. Нели? :pos::pos::pos:

Ај ти ќути си, најарно.
Жена сум, и има членови кои ме познаваат во реалниот живот, нек потврдат они.
И не се малку тие :)

Ај ти ќути си, најарно.
Жена сум, и има членови кои ме познаваат во реалниот живот, нек потврдат они.
И не се малку тие :)

Ај биди искрен еднаш у животов мајку му стара :icon_lol:

Тоа е Shemale брат. Почнува да ми се повраќа, можда сум трудна :eek:
--- надополнето: Oct 11, 2011 2:13 AM ---
Ај биди искрен еднаш у животов мајку му стара :icon_lol:

Педер ако бидам искрен ќе морам да кажам и како ти го начукав вчера...
Ај не си ашкај мувата...
Хахахахахахахахаах :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom