GreenRoot
^Зелен^
Cool story bro!Знам дека споредбава немие амаич добра, тапа сумм голема уавтомобиллизам.. Тапа сум, аматоае шодасепраи. Ти шопраиш, добарлиси?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Cool story bro!Знам дека споредбава немие амаич добра, тапа сумм голема уавтомобиллизам.. Тапа сум, аматоае шодасепраи. Ти шопраиш, добарлиси?
Мурињо? За мене Абрамович па Раниери е најзаслужен за Челзи.
Абрамович го финансираше цел проект.Раниери ги донесе Лампард,Чех,Робен,Даф,Џо Кол и му даде шанса на Тери во прв тим. Па тек после нив е Мурињо.
Мое мислење е ова,и искрено јас не навивам за Мурињо,Абрамович или Лампард.
Навивам за Челзи,утре може и Абрамович ќе го продаде Челзи. И после што?
Да,беа договорени уште пред да заврши европското во 2004.Сигурен си дека Раниери ги донесе овие ?![]()
Кој се расправа бе,мислење само искажувам. Арми праша дали сум сигурен ете дадов докази.Не сте нормални, ај престанете не ја трујте темата со кавги!
Што се нема да прочиташ на форумов еј, Абрамович не бил заслужен за тоа што е Челзи, ајде момци, фаќајте креветот, одлогирајте се од форумов и не се логирајте веќе, го ставате Мурињо пред Роман кој вложи повеќе од 2 милијарди, вуат да фак.
Али ко што рече Вори и мене ми е јасно зошто така реагирате, али бидете објективни барем малце.