Чим више спомна мостови,никако неможам да сфатам како 50 двоспратна влегува под ГТЦ?![]()
Таму ќе вози еднокатен
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чим више спомна мостови,никако неможам да сфатам како 50 двоспратна влегува под ГТЦ?![]()
За да нема забуни, автобусите ќе застануваат после Соравија.Таму ќе вози еднокатен
За да нема забуни, автобусите ќе застануваат после Соравија.
Баш кога ја спомна ,,автобускава''. Одма до ивичњакот од тротоарот има земјена површина т.е. пошто ја прскаат со прскалки е КАЛ! И како што се симињаат од автобус се уцапуваат тие што незнаат. Ја успеав да прескокнам ама овие постариве се уцапуваат. Или нека застанува малце поназад автобусот или нека го бетонират тоа. Нема смисла вака да изигравам циркузант на секое симнување.
Мене ме нервира до кога ќе тераат со двојни аршини?
Јас гледам и цело време се прашувам за кој кур плаќам карта. Ептен се изнервирав. Мислев да го пријавам случајот во ЈСП, ама сигурно Македонецот ќе го јадеше дека не им наплатил, па не го пријавив.
Треба по се изгледа да ги пријавуваме иначе вака ништо не праиме.Е да си ми жив и здрав. Токму поради тие двојни аршини ми иде никад да не платам карта.
Зошто да не го јаде? Соучесник е.
Треба по се изгледа да ги пријавуваме иначе вака ништо не праиме.
Секој патник по едно пријавување ќе се подзамислат малце можеби.
Треба да пуштаат некои од теретана испаднати, без врат, бричени во главата за контролори, па да ги видам шиптариштава тогаш дали нема да платат казна... за партал го фаќа и низ џам, другите ко ќе видат со трчање ќе му дадат пари.Да соучесник е, ама немоќен да постапи како што треба кога и колегата не го поддржува. Оставен беше сам на себе, а ако пробаше да им наплати сигурно ќе станеа и ќе го затепаа. Сум го видел тоа и порано, верувај.
А сочувствував со него зошто и јас сум се нашол во ситуација кога и тие што се со тебе ќе се свртат против тебе или ќе те остават на цедило, па снајди се како можеш.
--- надополнето: Oct 10, 2011 10:04 AM ---
Најверојатно треба да оди и еден цајкан со нив, оти вака Македонецот секогаш ќе го јаде.
И сегашниве контролори не се лоши за такви работи, ама има едно ама. Не смеат физички да го напаѓаат патникот.Треба да пуштаат некои од теретана испаднати, без врат, бричени во главата за контролори, па да ги видам албанециштава тогаш дали нема да платат казна... за партал го фаќа и низ џам, другите ко ќе видат со трчање ќе му дадат пари.
'И сегашниве контролори не се лоши за такви работи, ама има едно ама. Не смеат физички да го напаѓаат патникот.
За пријавување, треба да се пријави случајот, па дисциплинска на ЈСП нека превземе мерки.
да беа повисоки од тоа што се сега, сега немаше да има само еден панорамски пола од нив ке беаНе можеа ли малку повисоки да ги направат двокатните автобуси, во Македонијава има и високи луѓе. :/
Е тука е проблемот кај нас, што ниедна институција не функционира, а посебно кога се Албанци во прашање... Само сила применување е чарето, што е можно почести и подрастично. Да видиш каков ред ќе се воведи, небаре Јапонија е...И сегашниве контролори не се лоши за такви работи, ама има едно ама. Не смеат физички да го напаѓаат патникот.
За пријавување, треба да се пријави случајот, па дисциплинска на ЈСП нека превземе мерки.