- Член од
- 27 август 2009
- Мислења
- 899
- Поени од реакции
- 158
Клубот сака да се игра у Тетово и најверојатно ќе се игра!Инаку овој педеров пупе мора да се избрка на клоце ако потпише за Тетекс,избега у шкендија когај му беше најтешко на Тетекс.
zasto na raboten den, ili poveke ste togasНема шанса да се игра у друг град уживајте Ќе се игра во ТЕТОВО !!! единсвено може да биде одложена за работен ден ама ќе се игра во ТЕТОВО !!!
Секако дека сме повеќе...кај нас преку недела не работат училишта,факултети,приватни претпријатија итн...Кај вас сигурно обратно еzasto na raboten den, ili poveke ste togas
Ја ти кажуем како што ми кажале дека може да се одложи за работен ден но сигурно нема да се игра во друг град А мене искрено ме заболе когај ќе се игра ја сум свекако на трибинаzasto na raboten den, ili poveke ste togas
Aбе не ми реплицирај па ти !!! Се ежим кој читам нешто твое !!! Кај беше силата ваша прошли викенд кога требаше да гостувате на Филип II м???koj rece deka nema da gostuvame ?
Lani bevme kazneti i gostuvavme...!! Sila menjava zakon
Тоа беше до минатата година, сега е воведено за со 5 жолти а тогаш беше со 3.Грешка си... може да бира која утакмица од следните две ќе ја паузира...
Ваква еуфорија немало одамна