Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Прашав пред некое време ама одговорите не ми испаднаа соодветни оти добив доста спротивни.

Значи некој што стварно знае-Колку ке ме кошта да испринтам постер 60 цм на 40? Во боја да е.

Таа емисијата на МТВ што беше за Македонија, се имаше од осамостојувањето до сега (аферата ТАТ, протести на студенти, албанци) ако случајно ја има по нетов :D

Прашав пред некое време ама одговорите не ми испаднаа соодветни оти добив доста спротивни.

Значи некој што стварно знае-Колку ке ме кошта да испринтам постер 60 цм на 40? Во боја да е.
^

Таа емисијата на МТВ што беше за Македонија, се имаше од осамостојувањето до сега (аферата ТАТ, протести на студенти, албанци) ако случајно ја има по нетов :D

на tracker-mk.org

каде можам да најдам струкирани сакоа но да не се прескапи ко во Bitsiani? :)

Луге знае ли некој пирс на јазиче сакам да ставам молам кој знае да ми каже дали ке ме боли?
Повели ЦЕЛА ТЕМА за пирсинг. Имаш таму се што би те интересирало. Побарај ги моите мислења од 2008ма па наваму, имам напишано еден куп работи кои може да ти бидат корисни.

Ми треба ИТНО, ако може да ми кажете каде издаваат соби за една вечер во Скопје ама да не бидат екстремно скапи цените до 1000 некаде за една ноќ..
Ако може телефонски број каде се наоѓа и колку пари...ФАЛА МНОГУ!
Тој што ќе ми најде добива 100 денари кредит.
Поздрав!

Ме интересира каде може да се најде зимско кожно палто. Исто дали има некои можности за шиење на кожа, оти имам еден дизајн ама тешко дека би го имало во Македонија.

Ме интересира каде може да се најде зимско кожно палто. Исто дали има некои можности за шиење на кожа, оти имам еден дизајн ама тешко дека би го имало во Македонија.

Пиши во ПП или прати слика да видам каков дизајн сакаш.

Има ли во Скопје некаде BeatsAudio слушалки вакви:
Envy-14-Beats-Edition.jpg
ако има, каде? ако знае некој и цена (нема да смета :D знам ..жешки се)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom