Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Каков е тој впечаток со одбивање на покана ? Не ти го сфатив овој дел .. :)
Многу јасно не значи дека те одбила дека не сака да излезе туку може сака да бидеш упорен и да не помислиш дека е лесна за добивање. Најчесто колку повеќе некоја девојка ќе ве одбие вие толку повеќе сакате да излезете со неа.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Многу јасно не значи дека те одбила дека не сака да излезе туку може сака да бидеш упорен и да не помислиш дека е лесна за добивање. Најчесто колку повеќе некоја девојка ќе ве одбие вие толку повеќе сакате да излезете со неа.
само да надополнам.. и сакаат да ги тепаш за време на секс.... иако викаат не,, не немој

S

Shellshock nam67

Гостин
ili toa ili duri ja molis ce najdes druga devojka :) i toa biva

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Каков е тој впечаток со одбивање на покана ? Не ти го сфатив овој дел .. :)
Јас како што сфатив ја канеш на кафе со интенција понатаму да се развие нешто повеќе, сакаш да ја ќариш. Можеби и таа го сака тоа, ама ете не е во форма, не се чуствува добро и те одбила сега зошто не би се покажала во добро светло (односно нема да ти остави впечаток). Ќе видеш што како ќе биде понатаму.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ја викнал на кафе што има тука лесно или тешко за добивање, не и понудил секс :).

Болдот врска нема, барем кај повеќето машки што ги знам, ако ме одбие неколку пати ќе престанам да ја канам и крај на приказната :).

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Чудно ми е, како може вакво нешто да ми напише, кога последниот пат кога се видовме до толку се испокаравме што за малку тепачка ќе избиеше...Жустра и тоа... :unsure:
Сака да те е*е, а не може да најде друга пошо знае дека со два-три слатки збора ќе те има, ќе се испразни и ќе те шутне. А за да дупи друга ќе му треба поише време

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Абе ко што кажа еден член погоре, ако еднаш те одбила не мора ништо да значи, ако пак те одбие и ти измисли некоја глупа причина , тогаш .....

S

Shellshock nam67

Гостин
Ја викнал на кафе што има тука лесно или тешко за добивање, не и понудил секс :).

Болдот врска нема, барем кај повеќето машки што ги знам, ако ме одбие неколку пати ќе престанам да ја канам и крај на приказната :).
e ajde de kako da im kazes :) na devojkive ne razbiraat som te odijat nekolku pati
kaj taja devojka vejke nema sto da baras :)

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418

А што ако е страмежлива? И ако толку му се допаѓа девојката и 10 пати да го одбие пак треба да биде упорен. Е сега ако веќе таа нема никакви намери кон него тоа е веќе друго.

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
А што ако е страмежлива? И ако толку му се допаѓа девојката и 10 пати да го одбие пак треба да биде упорен. Е сега ако веќе таа нема никакви намери кон него тоа е веќе друго.
Тебе некој 10 пати да те одбие пак ке бидеш упорна ,м? Незнам кој би го направил тоа, искрено незнам таков, нема потреба некој да си уништува и нерви и самодоверба

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Тебе некој 10 пати да те одбие пак ке бидеш упорна ,м? Незнам кој би го направил тоа, искрено незнам таков, нема потреба некој да си уништува и нерви и самодоверба
Пример дадов не ме сфаќајте здраво за готово. :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Колку да биде упорен а да не и се качи на глава па да го стави на игнор? Едно е да ја брка а друго да ја кани на кафиња а оваа да одбива :).

Ако не му каже апла дека нема никакви намери туку само го одбива на кафе, што тогаш, колку да биде упорен?

Ајде до 3 пати да каниш на кафе ама ако сите 3 те одбие јас барем 6 месеци не би спомнал кафе инаку смешно ќе стане.

Женско што сака нешто, после неколку покани ќе се пресрами и ќе излезе а не 10 да чека, таман работа, едино ако и фали нешто у глава или е многу искомплексирана :).

Kajgana Shop

На врв Bottom