MunichBastards
Red Scouser
- Член од
- 9 август 2011
- Мислења
- 154
- Поени од реакции
- 78
Каков е тој впечаток со одбивање на покана ? Не ти го сфатив овој дел ..Можеби сака да ти остави впечаток па затоа те одбила сега,
Каков е тој впечаток со одбивање на покана ? Не ти го сфатив овој дел ..Можеби сака да ти остави впечаток па затоа те одбила сега,
Многу јасно не значи дека те одбила дека не сака да излезе туку може сака да бидеш упорен и да не помислиш дека е лесна за добивање. Најчесто колку повеќе некоја девојка ќе ве одбие вие толку повеќе сакате да излезете со неа.Каков е тој впечаток со одбивање на покана ? Не ти го сфатив овој дел ..
само да надополнам.. и сакаат да ги тепаш за време на секс.... иако викаат не,, не немојМногу јасно не значи дека те одбила дека не сака да излезе туку може сака да бидеш упорен и да не помислиш дека е лесна за добивање. Најчесто колку повеќе некоја девојка ќе ве одбие вие толку повеќе сакате да излезете со неа.
ili toa ili duri ja molis ce najdes druga devojka i toa bivaМногу јасно не значи дека те одбила дека не сака да излезе туку може сака да бидеш упорен и да не помислиш дека е лесна за добивање. Најчесто колку повеќе некоја девојка ќе ве одбие вие толку повеќе сакате да излезете со неа.
Јас како што сфатив ја канеш на кафе со интенција понатаму да се развие нешто повеќе, сакаш да ја ќариш. Можеби и таа го сака тоа, ама ете не е во форма, не се чуствува добро и те одбила сега зошто не би се покажала во добро светло (односно нема да ти остави впечаток). Ќе видеш што како ќе биде понатаму.Каков е тој впечаток со одбивање на покана ? Не ти го сфатив овој дел ..
Ја викнал на кафе што има тука лесно или тешко за добивање, не и понудил секс .Многу јасно не значи дека те одбила дека не сака да излезе туку може сака да бидеш упорен и да не помислиш дека е лесна за добивање. Најчесто колку повеќе некоја девојка ќе ве одбие вие толку повеќе сакате да излезете со неа.
Сака да те е*е, а не може да најде друга пошо знае дека со два-три слатки збора ќе те има, ќе се испразни и ќе те шутне. А за да дупи друга ќе му треба поише времеЧудно ми е, како може вакво нешто да ми напише, кога последниот пат кога се видовме до толку се испокаравме што за малку тепачка ќе избиеше...Жустра и тоа...
e ajde de kako da im kazes na devojkive ne razbiraat som te odijat nekolku patiЈа викнал на кафе што има тука лесно или тешко за добивање, не и понудил секс .
Болдот врска нема, барем кај повеќето машки што ги знам, ако ме одбие неколку пати ќе престанам да ја канам и крај на приказната .
А што ако е страмежлива? И ако толку му се допаѓа девојката и 10 пати да го одбие пак треба да биде упорен. Е сега ако веќе таа нема никакви намери кон него тоа е веќе друго.Ја викнал на кафе што има тука лесно или тешко за добивање, не и понудил секс .
Болдот врска нема, барем кај повеќето машки што ги знам, ако ме одбие неколку пати ќе престанам да ја канам и крај на приказната .
Тебе некој 10 пати да те одбие пак ке бидеш упорна ,м? Незнам кој би го направил тоа, искрено незнам таков, нема потреба некој да си уништува и нерви и самодовербаА што ако е страмежлива? И ако толку му се допаѓа девојката и 10 пати да го одбие пак треба да биде упорен. Е сега ако веќе таа нема никакви намери кон него тоа е веќе друго.
Пример дадов не ме сфаќајте здраво за готово.Тебе некој 10 пати да те одбие пак ке бидеш упорна ,м? Незнам кој би го направил тоа, искрено незнам таков, нема потреба некој да си уништува и нерви и самодоверба
Колку да биде упорен а да не и се качи на глава па да го стави на игнор? Едно е да ја брка а друго да ја кани на кафиња а оваа да одбива .А што ако е страмежлива? И ако толку му се допаѓа девојката и 10 пати да го одбие пак треба да биде упорен. Е сега ако веќе таа нема никакви намери кон него тоа е веќе друго.