MunichBastards
Red Scouser
Каков е тој впечаток со одбивање на покана ? Не ти го сфатив овој дел ..Можеби сака да ти остави впечаток па затоа те одбила сега,

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков е тој впечаток со одбивање на покана ? Не ти го сфатив овој дел ..Можеби сака да ти остави впечаток па затоа те одбила сега,
Многу јасно не значи дека те одбила дека не сака да излезе туку може сака да бидеш упорен и да не помислиш дека е лесна за добивање. Најчесто колку повеќе некоја девојка ќе ве одбие вие толку повеќе сакате да излезете со неа.Каков е тој впечаток со одбивање на покана ? Не ти го сфатив овој дел ..![]()
само да надополнам.. и сакаат да ги тепаш за време на секс.... иако викаат не,, не немојМногу јасно не значи дека те одбила дека не сака да излезе туку може сака да бидеш упорен и да не помислиш дека е лесна за добивање. Најчесто колку повеќе некоја девојка ќе ве одбие вие толку повеќе сакате да излезете со неа.
Многу јасно не значи дека те одбила дека не сака да излезе туку може сака да бидеш упорен и да не помислиш дека е лесна за добивање. Најчесто колку повеќе некоја девојка ќе ве одбие вие толку повеќе сакате да излезете со неа.
Каков е тој впечаток со одбивање на покана ? Не ти го сфатив овој дел ..![]()
Многу јасно не значи дека те одбила дека не сака да излезе туку може сака да бидеш упорен и да не помислиш дека е лесна за добивање. Најчесто колку повеќе некоја девојка ќе ве одбие вие толку повеќе сакате да излезете со неа.
Сака да те е*е, а не може да најде друга пошо знае дека со два-три слатки збора ќе те има, ќе се испразни и ќе те шутне. А за да дупи друга ќе му треба поише времеЧудно ми е, како може вакво нешто да ми напише, кога последниот пат кога се видовме до толку се испокаравме што за малку тепачка ќе избиеше...Жустра и тоа...![]()
Ја викнал на кафе што има тука лесно или тешко за добивање, не и понудил секс.
Болдот врска нема, барем кај повеќето машки што ги знам, ако ме одбие неколку пати ќе престанам да ја канам и крај на приказната.
А што ако е страмежлива? И ако толку му се допаѓа девојката и 10 пати да го одбие пак треба да биде упорен. Е сега ако веќе таа нема никакви намери кон него тоа е веќе друго.Ја викнал на кафе што има тука лесно или тешко за добивање, не и понудил секс.
Болдот врска нема, барем кај повеќето машки што ги знам, ако ме одбие неколку пати ќе престанам да ја канам и крај на приказната.
А што ако е страмежлива? И ако толку му се допаѓа девојката и 10 пати да го одбие пак треба да биде упорен. Е сега ако веќе таа нема никакви намери кон него тоа е веќе друго.
Пример дадов не ме сфаќајте здраво за готово.Тебе некој 10 пати да те одбие пак ке бидеш упорна ,м? Незнам кој би го направил тоа, искрено незнам таков, нема потреба некој да си уништува и нерви и самодоверба
А што ако е страмежлива? И ако толку му се допаѓа девојката и 10 пати да го одбие пак треба да биде упорен. Е сега ако веќе таа нема никакви намери кон него тоа е веќе друго.