Фан клуб: Рафаел Надал

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Некако ми е страв од тој човек.Ама еве тепал Рафа 7-5 6-1 :vozbud:

Иначе од кај го знаеш него? И ти да не си од хиподром?
Па да бе, затоа и знам башка на дечкото што му се јави кај мене гледаше јуве и то го препорача другиот да одите заедно.:)
--- надополнето: Oct 8, 2011 7:16 AM ---
Мареј - Надал финале:D
Иначе сеа од понеделник почнува Шангај Мастерс 1000 сите ќе учествуваат.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Пууу како тргна ова Американецов какви топки пушташе викам ќе се мачи овде Надал, ама добро е го реши брзо падна Фиш. :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Сеа пред малку имаше снимка на Спортклуб со Фиш. Многу слабо Надал ич не ми се свиѓа играта!!!

С

сашенко

Гостин
Сеа пред малку имаше снимка на Спортклуб со Фиш. Многу слабо Надал ич не ми се свиѓа играта!!!
Од овој турнир имам гледано само 2 гејлма со Раонич како изигра (почетните 2) друго ништо неам гледано.Незгодно време е турниров и затоа.А хајлајтс никаде нема по youtube...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Од овој турнир имам гледано само 2 гејлма со Раонич како изигра (почетните 2) друго ништо неам гледано.Незгодно време е турниров и затоа.А хајлајтс никаде нема по youtube...
Незнам зошто нема хајлајтси од ниту еден меч на Надал, чудно. Што да ти кажам за со Фиш, бекендот 0, форхендот се чудам како му е толку слаб, не прави неизнудени многу али сите ударци му се кратки 80% во поле за сервис му паѓа топче од коа го мава, срамота.

С

сашенко

Гостин
Незнам зошто нема хајлајтси од ниту еден меч на Надал, чудно. Што да ти кажам за со Фиш, бекендот 0, форхендот се чудам како му е толку слаб, не прави неизнудени многу али сите ударци му се кратки 80% во поле за сервис му паѓа топче од коа го мава, срамота.
6-1 вториот сет :confused:.Значи Фиш играл ептен лошо штом Рафа така го земал сетов

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
6-1 вториот сет :confused:.Значи Фиш играл ептен лошо штом Рафа така го земал сетов
Да, да многу грешки правеше... на меч топка за Надал знаеш ли што направи Фиш? Надал му ја крева точно на 20цм од мрежата стои Фиш и со сета сила ја забива со смеч во својата мрежа од која беше одалечен 20цм само:ROFLMAO:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ова не е нормално што се случува со Надал...како може да му се случуваат вакви падови па уште долги периоди да трајат....6-3 2-6 0-6 :confused:

С

сашенко

Гостин
Тапа брат многу разочарува овој Надал од ден во ден:(
Гледаше???
Не, не гледав.Мислев да станам порано да гледам ама го пропуштив.Ке чекам хајлјајтс да видам што се десило.Не ми е јасно како може по добар прв сет (претпоставувам) да падне толку и последниот да го изгуби 6-0:confused:

Член од
5 октомври 2011
Мислења
57
Поени од реакции
15
Не беше толку слаб Надал колку што Мареј е у врвна форма на овие последни неколку турнира..

Kajgana Shop

На врв Bottom