Фан Клуб: Челзи

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Поххх се загади темава кога прочитав дека е пишан Буларуж.
Какви само киксови правеше човеков, не сакам ни да се присетувам :S

A

Auditore

Гостин
Ако учител на Боаш му бил Мурињо немора да значи дека е подобар, Боаш е според мене 5 пати подобра персона и лик од арогантното копиле кои отсекогаш сум го мразел.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ако учител на Боаш му бил Мурињо немора да значи дека е подобар, Боаш е според мене 5 пати подобра персона и лик од арогантното копиле кои отсекогаш сум го мразел.
А што би кажал за Анчелоти? Што би кажал за Гус Хидинк ?.Има луѓе што го мразат Мурињо ,што да му правеме таков е тој со неговиот претпознатлив карактер и гримаси се со цел да привлече внимание :D.Но тој Мурињо ни донесе 2-пати титула во Премиер Лига :) штета голема што не успеа да му го остваре сонот на Абрамович :).Боаш е извонреден има дух и чуство за победи и е жеден за трофеи се надеваме дека ќе успее да ги освое и се надеваме дека ќе триумфираме во Лига на Шампиони :).Но вредеше барем Гус да се врате повторно во Челзи :)

В

Вори

Гостин
Ивановиќ,Малуда и Мата,стрелци за своите репрезентации вчера.Особено ми е мило за Бане,сакам пак да почне да дава голови,ми фалат неговите ''шајки''со глава.
А Мата ѕверот си гази,секоја чест.

А

Анноун

Гостин
Ивановиќ,Малуда и Мата,стрелци за своите репрезентации вчера.Особено ми е мило за Бане,сакам пак да почне да дава голови,ми фалат неговите ''шајки''со глава.
А Мата ѕверот си гази,секоја чест.
Најјак гол даде вчера. лежејќи свртен со грб накај голот. Абе цар , страшен осет за гол :)

A

Auditore

Гостин
А што би кажал за Анчелоти? Што би кажал за Гус Хидинк ?.Има луѓе што го мразат Мурињо ,што да му правеме таков е тој со неговиот претпознатлив карактер и гримаси се со цел да привлече внимание :D.Но тој Мурињо ни донесе 2-пати титула во Премиер Лига :) штета голема што не успеа да му го остваре сонот на Абрамович :).Боаш е извонреден има дух и чуство за победи и е жеден за трофеи се надеваме дека ќе успее да ги освое и се надеваме дека ќе триумфираме во Лига на Шампиони :).Но вредеше барем Гус да се врате повторно во Челзи :)
Јас за Челзи имам многу пати кажано дека не навивам поради титулите и поради Мурињо, туку поради Лампард, а Мурињо иако донесе 2 титули мене ми е сепак најомразена личност.
Анчелоти исто, но тој поради други причини.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Јас за Челзи имам многу пати кажано дека не навивам поради титулите и поради Мурињо, туку поради Лампард, а Мурињо иако донесе 2 титули мене ми е сепак најомразена личност.
А што е со твојот фанатизам кон Челзи во ерата пред и во ерата (да сме здрави и живи) по Лампард?

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ова звуче исто како „Навивам за Реал Мадрид заради Кристијано Роналдо“ „Навивам за Барселона заради Меси“ . Вистински фан не навива за тим заради играч.Тоа е твое право ок .Што ако Лампард заминеше во друг тим ,ќе го сменеше тимот и ти ?.Ќе престанеше да бидеш фан на Челзи?.Е токму поради ова Челзи нема вистински фанови :).И добро те праша Capitano што ќе биде кога Лампард нема да игра повеќе ? .Или и ти ќе посегнеш по Барселона и Реал Мадрид оние се најдобри оние играат фудбал,како и секое бебе :).„Мамо тато јас навивам за Барселона Меси игра таму леле јаки се а од фудбал појма си нема.Мамо тато јас навивам за Реал Кристијано игра таму леле колку е јак и колку само Реал се јаки.“Пак од фудбал појма :)

A

Auditore

Гостин
А што е со твојот фанатизам кон Челзи во ерата пред и во ерата (да сме здрави и живи) по Лампард?
Мојот фанатизам кон Челзи ќе остане затоа што е повеќе и од тоа, тоа е љубов која почна заради Лампард, и по Лампард јас пак ќе бидам фан на Челзи, муабетот ми беше дека не сум почнал да навивам заради титулите на Мурињо кои ги освои Челзи туку заради Лампард.
Гоки, ја за Челзи навивам одамна и погоре ти имам објаснето зошто реков така, али сум сигурен дека дефинитивно ќе има идни фанови на Барселона кои ќе започнат да ја следат и да навиваат за неа заради Меси.
Ако сум почнал да навивам за еден тим заради играч не значи дека сум квази навивач.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Мојот фанатизам кон Челзи ќе остане затоа што е повеќе и од тоа, тоа е љубов која почна заради Лампард, и по Лампард јас пак ќе бидам фан на Челзи, муабетот ми беше дека не сум почнал да навивам заради титулите на Мурињо кои ги освои Челзи туку заради Лампард.
Гоки, ја за Челзи навивам одамна и погоре ти имам објаснето зошто реков така, али сум сигурен дека дефинитивно ќе има идни фанови на Барселона кои ќе започнат да ја следат и да навиваат за неа заради Меси.
Ако сум почнал да навивам за еден тим заради играч не значи дека сум квази навивач.
Ова ме радува (y)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Покажи барем тронка почит за човекот што го направи Челзи она што е денес, а чисто сумљам дека знаеш кој го креираше денешниот челзи ..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Покажи барем тронка почит за човекот што го направи Челзи она што е денес, а чисто сумљам дека знаеш кој го креираше денешниот челзи ..
А кој е тој човек што го креираше денешниот Челзи?Има неколку луѓе кој што можат да се сметаат за заслужни за тоа што денеска Челзи е каде што е

A

Auditore

Гостин
Кој рече дека не го почитувам како тренер?
Не го почитувам како личност, не го почитувам како тоа што се обидува да изгелда на терен, а тоа што го нарпавил Челзи тоа што е денеска си беше негова работа за која си земаше плата, и фала му во секој случај, но тоа не значи дека ќе го почитувам, затоа што откако замина во неколку наврати на фин начин јадеше гомна за Челзи.
А денешниот Челзи ако мислиш на неговата големина го креираа само парите на Абрамович, ако е така како што велиш ти голем удел има и Раниери, но тој не освои титула па не е важен нели?
Пред да се нафрлиш на некој размисли убаво за целата историја од доаѓањето на Абрамович затоа што сум сигурен дека само неа ја знаеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom