А што би кажал за Анчелоти? Што би кажал за Гус Хидинк ?.Има луѓе што го мразат Мурињо ,што да му правеме таков е тој со неговиот претпознатлив карактер и гримаси се со цел да привлече внимание .Но тој Мурињо ни донесе 2-пати титула во Премиер Лига штета голема што не успеа да му го остваре сонот на Абрамович .Боаш е извонреден има дух и чуство за победи и е жеден за трофеи се надеваме дека ќе успее да ги освое и се надеваме дека ќе триумфираме во Лига на Шампиони .Но вредеше барем Гус да се врате повторно во ЧелзиАко учител на Боаш му бил Мурињо немора да значи дека е подобар, Боаш е според мене 5 пати подобра персона и лик од арогантното копиле кои отсекогаш сум го мразел.
Најјак гол даде вчера. лежејќи свртен со грб накај голот. Абе цар , страшен осет за голИвановиќ,Малуда и Мата,стрелци за своите репрезентации вчера.Особено ми е мило за Бане,сакам пак да почне да дава голови,ми фалат неговите ''шајки''со глава.
А Мата ѕверот си гази,секоја чест.
Јас за Челзи имам многу пати кажано дека не навивам поради титулите и поради Мурињо, туку поради Лампард, а Мурињо иако донесе 2 титули мене ми е сепак најомразена личност.А што би кажал за Анчелоти? Што би кажал за Гус Хидинк ?.Има луѓе што го мразат Мурињо ,што да му правеме таков е тој со неговиот претпознатлив карактер и гримаси се со цел да привлече внимание .Но тој Мурињо ни донесе 2-пати титула во Премиер Лига штета голема што не успеа да му го остваре сонот на Абрамович .Боаш е извонреден има дух и чуство за победи и е жеден за трофеи се надеваме дека ќе успее да ги освое и се надеваме дека ќе триумфираме во Лига на Шампиони .Но вредеше барем Гус да се врате повторно во Челзи
А што е со твојот фанатизам кон Челзи во ерата пред и во ерата (да сме здрави и живи) по Лампард?Јас за Челзи имам многу пати кажано дека не навивам поради титулите и поради Мурињо, туку поради Лампард, а Мурињо иако донесе 2 титули мене ми е сепак најомразена личност.
Анчелоти исто, но тој поради други причини.
Ова звуче исто како „Навивам за Реал Мадрид заради Кристијано Роналдо“ „Навивам за Барселона заради Меси“ . Вистински фан не навива за тим заради играч.Тоа е твое право ок .Што ако Лампард заминеше во друг тим ,ќе го сменеше тимот и ти ?.Ќе престанеше да бидеш фан на Челзи?.Е токму поради ова Челзи нема вистински фанови .И добро те праша Capitano што ќе биде кога Лампард нема да игра повеќе ? .Или и ти ќе посегнеш по Барселона и Реал Мадрид оние се најдобри оние играат фудбал,како и секое бебе .„Мамо тато јас навивам за Барселона Меси игра таму леле јаки се а од фудбал појма си нема.Мамо тато јас навивам за Реал Кристијано игра таму леле колку е јак и колку само Реал се јаки.“Пак од фудбал појмаЈас за Челзи имам многу пати кажано дека не навивам поради титулите и поради Мурињо, туку поради Лампард, а Мурињо иако донесе 2 титули мене ми е сепак најомразена личност.
Анчелоти исто, но тој поради други причини.
Мојот фанатизам кон Челзи ќе остане затоа што е повеќе и од тоа, тоа е љубов која почна заради Лампард, и по Лампард јас пак ќе бидам фан на Челзи, муабетот ми беше дека не сум почнал да навивам заради титулите на Мурињо кои ги освои Челзи туку заради Лампард.А што е со твојот фанатизам кон Челзи во ерата пред и во ерата (да сме здрави и живи) по Лампард?
Ова ме радуваМојот фанатизам кон Челзи ќе остане затоа што е повеќе и од тоа, тоа е љубов која почна заради Лампард, и по Лампард јас пак ќе бидам фан на Челзи, муабетот ми беше дека не сум почнал да навивам заради титулите на Мурињо кои ги освои Челзи туку заради Лампард.
Гоки, ја за Челзи навивам одамна и погоре ти имам објаснето зошто реков така, али сум сигурен дека дефинитивно ќе има идни фанови на Барселона кои ќе започнат да ја следат и да навиваат за неа заради Меси.
Ако сум почнал да навивам за еден тим заради играч не значи дека сум квази навивач.
Покажи барем тронка почит за човекот што го направи Челзи она што е денес, а чисто сумљам дека знаеш кој го креираше денешниот челзи ..Ако учител на Боаш му бил Мурињо немора да значи дека е подобар, Боаш е според мене 5 пати подобра персона и лик од арогантното копиле кои отсекогаш сум го мразел.
А кој е тој човек што го креираше денешниот Челзи?Има неколку луѓе кој што можат да се сметаат за заслужни за тоа што денеска Челзи е каде што еПокажи барем тронка почит за човекот што го направи Челзи она што е денес, а чисто сумљам дека знаеш кој го креираше денешниот челзи ..
Кој рече дека не го почитувам како тренер?Покажи барем тронка почит за човекот што го направи Челзи она што е денес, а чисто сумљам дека знаеш кој го креираше денешниот челзи ..