- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 2.032
- Поени од реакции
- 2.055
Средив... ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
http://www.mycybertips.com/2010/12/how-to-remove-windows-7-genuine-advantage-notification/Кај едно другарче на секој пола час на Вин7 му се појавува да купи Вин и позадината му е црна и неможе да ја смени, решение?
Пиратерија не е дозволена, тој горе нека си побара Windows Loader у гугл, првата линк од mydigitallife е лоадерот.
Проба со System Restore ?Имам нов лап топ, ми го дадоја со инсталиран Убунту, го преинсталирав и му ставив Виндовс 7. Е сега не ми го препознава network adapter-от(претходно го препознаваше, ама некој драјвер инсталирав па после не го препознаваше).
Истото шо го пуштив како линк го напиша сега ти... и сега??? јас сум пират ти не?Пиратерија не е дозволена, тој горе нека си побара Windows Loader у гугл, првата линк од mydigitallife е лоадерот.
Поентата е линк да не оставаш.Истото шо го пуштив како линк го напиша сега ти... и сега??? јас сум пират ти не?
Не е проблемот со тој лоадер, ќе видиме со линкот од иммортал, фала и на двајцата.
Product key или слабо?Симнија оваа програма и ке ја провериш температурата на сите компоненти и многу повеќе!
За проверка на температура оди Компјутер->Сензор.
И на македонски е![]()
Едит: Ме мрзи да барам по нетов сеаСимнија оваа програма и ке ја провериш температурата на сите компоненти и многу повеќе!
За проверка на температура оди Компјутер->Сензор.
И на македонски е![]()