Виноскоп 05-09.10.2011

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се допаѓа концептот, цените се приступачни, НО локацијата... па барем сега има место на плоштад, не мораше да го набутаат доле по скалите...

Mене ми се допаѓа локацијата, интересен шмек некако му дава на настанов. Вчера беше интересно, цените не се до небо, па може да се пие:)Во сабота дефинитивно Џамбазов не се пропушта.

Бидејќи вчера не бев, ме интересира дали сцената е на исто факинг шит место? Зошто ако е, вечер на гоце ќе им мртви, па организаторот нека се правда после, шо го сексам. Стеф, во сабота по една труба и идеме на џамбазот.
over&out

Мене баш ми се допаѓа локацијата.Некако баш ми е прибрано и не е расфрлано како што беше другите години.
Синоќа само не изнервира некако повеќе се штимаа(зборам пред Есма)одколку што свиреа.За покасно немам врска како било.
Највеќе ми се допадна белото вино Emotions и е 80 ден.чаша па кој сака слатко со некој посебен шмек слободно нека го проба.Ептен е добро.(y)

Мене баш ми се допаѓа локацијата.Некако баш ми е прибрано и не е расфрлано како што беше другите години.
Синоќа само не изнервира некако повеќе се штимаа(зборам пред Есма)одколку што свиреа.За покасно немам врска како било.
Највеќе ми се допадна белото вино Emotions и е 80 ден.чаша па кој сака слатко со некој посебен шмек слободно нека го проба.Ептен е добро.(y)
Од која винарија е тоа вино?

Гоце ти си семоќен! Најбољи е најбољи!!! Му посакувам здравје! Ајде вечер се гледаме на џамбазот...

Гоце ти си семоќен! Најбољи е најбољи!!! Му посакувам здравје! Ајде вечер се гледаме на џамбазот...
Ахххх штета што врне.Многу сакав да го гледам Џамбазов.Како секогаш да е толку лошо времето кога има Виноскоп.Не можам да се начудам.:tapp:

Извини друже Џамбазов, ќе те пропуштам пак. До времево е, не е до мене мајке му.

Вчера не бев ради дождот, во таа гужва уште чадор фали и да летаат истерани очи насекаде. На Гоце беше топ, ама не можам да го сфатам гурањето и простиот народ. Пола од народот таму беше испопрскан со црвено вино. Земаш вино и се гураш во гужва. Кој курац!? Тапа локација и организација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom