Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
NEWS FLASH:
Ashley Young is reportedly injured during last night's match during the match against Montenegro, as well as Evra against Albania is injured and is still not known how many days will be absent.
Hope they can play in Liverpool game.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не се повредени, не се секирајте, ќе играат :)
--- надополнето: Oct 8, 2011 12:06 PM ---
Не се гледа таму веќе, моментално ќе се гледа во Дајмонд билјард клубот на новиот булевар, мислам Св. Климент Охридски се вика спроти Кинг Бургер, додека не го отворат еден нов кафич што ќе е ко праен за нас :)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Не се повредени, не се секирајте, ќе играат :)
--- надополнето: Oct 8, 2011 12:06 PM ---

Не се гледа таму веќе, моментално ќе се гледа во Дајмонд билјард клубот на новиот булевар, мислам Св. Климент Охридски се вика спроти Кинг Бургер, додека не го отворат еден нов кафич што ќе е ко праен за нас :)
Е да де, нацртај кај се наоѓа Диамонд :) Мислам дека знам отприлика ама да не талкам тогаш :)

п.с. Зарем се прави некој кафич баш ко за нас?? Со црвена боја, грбот исцртан на ѕидот, мега постери, дресови урамени?? :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е да де, нацртај кај се наоѓа Диамонд :) Мислам дека знам отприлика ама да не талкам тогаш :)

п.с. Зарем се прави некој кафич баш ко за нас?? Со црвена боја, грбот исцртан на ѕидот, мега постери, дресови урамени?? :)
Не бее, ама со голем простор и со телевизори со дрим бокс :)

http://g.co/maps/xfmp4

Спроти АМЦ :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Fabio had his Brazil debut cut short by injury, with Dani Alves replacing him, as the South Americans defeated Costa Rica 1-0. Again, hopefully, the problem will not be a serious one although it's reported he went straight to the dressing room with his head down in disappointment.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Денес дечкото што го земавме од Андерлехт, Аднан Јанузај го имаше дебито за U18s. Иначе играле против Вулвс и изгубиле со 5 - 2. Сега кога пола тим што беше минатата година во академија се префрлија во резерви се послаби иако допрва треба од нив да се гледа. Даели е дечкото што го земавме по препорака од Оле мислам, Ван Велзен од Ајакс пред 2 години и Јанузај сега од Андерлехт. Исто Екангмен е таму доста версатилен играч кои може да игра среден ред и одбрана.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Денес дечкото што го земавме од Андерлехт, Аднан Јанузај го имаше дебито за U18s. Иначе играле против Вулвс и изгубиле со 5 - 2. Сега кога пола тим што беше минатата година во академија се префрлија во резерви се послаби иако допрва треба од нив да се гледа. Даели е дечкото што го земавме по препорака од Оле мислам, Ван Велзен од Ајакс пред 2 години и Јанузај сега од Андерлехт. Исто Екангмен е таму доста версатилен играч кои може да игра среден ред и одбрана.
За Деклан Дели збориш? Тој мислам скаутите го откопаа, од Велс потекнува ко што памтам. Многу се радувам што станало официјално ова со Јанузај, се истепавме со цела Европа за него ама фала Богу го собравме. Само ме интересира дали се води како Белгиец или Албанец? Има ли настапи со некоја од овие две репрезентации?
Топ таленти имаме во U18, само ќе им треба време ко што кажа да се навикнат поради префрлањето во резервите на грото фудбалери.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
За Деклан Дели збориш? Тој мислам скаутите го откопаа, од Велс потекнува ко што памтам. Многу се радувам што станало официјално ова со Јанузај, се истепавме со цела Европа за него ама фала Богу го собравме. Само ме интересира дали се води како Белгиец или Албанец? Има ли настапи со некоја од овие две репрезентации?
Топ таленти имаме во U18, само ќе им треба време ко што кажа да се навикнат поради префрлањето во резервите на грото фудбалери.
Не зборам за тој, тој беше дечкото што татко му навивал за Јунајтед и потоа починал и после неколку месеци стигнал интересот од нас така? Зборам за Мет Даели од Лин што го земавме минатата година норвежанецот. Иначе мене повеќе Аднан Јанузај ме потсеќа на босанец и поради името а мислам дека се води како Белгиец и нема настапи за ниедна репрезентација досега.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
themichaelowen michael owen
@piersmorgan No point going to the gym 4 times a week if you visit the fridge 15 times a day. #largeundies

Mi go naprai denot :D
--- надополнето: Oct 8, 2011 5:11 PM ---
Bad news:

Fabio, Evra and Evans injured

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе остајте тоа со повредите, тактичка замисла е се. До ден пред натпреварот веза ќе неаме кој е повреден кој не е, не верувајте на се.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622

Kajgana Shop

На врв Bottom