Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.639
- Поени од реакции
- 10.237
Што со него! Па не кажав нешто погрешно бе.И овде ли бе со него.
Се замислува Мурињо,мисли дека како него е а врска нема што прави.
Што со него! Па не кажав нешто погрешно бе.И овде ли бе со него.
Мислев на Мурињо бе,дека сегде го спомнувате не го ваѓате од уста,ти се обратив како Каталонец.Што со него! Па не кажав нешто погрешно бе.
Абе разбрав јас како ми се обраќаше.Мислев на Мурињо бе,дека сегде го спомнувате не го ваѓате од уста,ти се обратив како Каталонец.
Влегува во некои филмови, реално кажано она што го прави не е погрешно, свој кувар, јадење според него и слични работи, но во вакви земји тие работи не успеваат...Што со него! Па не кажав нешто погрешно бе.
Читав јас убаво ама ти изгледа ти изглеа си водел сериозен муабет и не ти е до шала.Абе разбрав јас како ми се обраќаше.
Па го спомнував де...не е забрането да се спомне,ама ајде читај пак во кој аспект го спомнав.
Кои се овие сигурни извори??Od sigurni Izvori !
Natprevarot teteks - Shkendija nema da se igra u tetovo , vo ohrid ili u strumica !!! HARI taa najmilata
Ne e mestoto tuka za ovie muabetiКои се овие сигурни извори??
Ајде тогаш пиши ми на ПП!Ne e mestoto tuka za ovie muabeti
p.s. ke vi bide jasno slednata nedela
Која е причината ?Od sigurni Izvori !
Natprevarot teteks - Shkendija nema da se igra u tetovo , vo ohrid ili u strumica !!! HARI taa najmilata
За вас и така треба...кога ке се научете прво цивилизирано да идете на утакмици без да правете инциденти и остали сра*а и и кога ке може фино лепо да се дојде на стадион и да се гледа фудбал без да има 1000 полицајци и остали специјалци...Od sigurni Izvori !
I lani bevme "kazneti" i so da napravat NIE KE VLEZEME U STADIONЗа вас и така треба...кога ке се научете прво цивилизирано да идете на утакмици без да правете инциденти и остали сра*а и и кога ке може фино лепо да се дојде на стадион и да се гледа фудбал без да има 1000 полицајци и остали специјалци...
Подршка за федерацијата за оваква одлука ако ја донесат...
Се згазив од смеење сабајле ко читав Вест.Имаше еден виц на крајот беше нешто како Господ ќе ти платитhttp://vest.com.mk/default.asp?ItemID=32048CF74932A84CB1AC0D37DCDF1620 кој се паметните само