Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Што со него! Па не кажав нешто погрешно бе.
Се замислува Мурињо,мисли дека како него е а врска нема што прави.
Мислев на Мурињо бе,дека сегде го спомнувате не го ваѓате од уста,ти се обратив како Каталонец.;)

Мислев на Мурињо бе,дека сегде го спомнувате не го ваѓате од уста,ти се обратив како Каталонец.;)

Абе разбрав јас како ми се обраќаше.
Па го спомнував де...не е забрането да се спомне,ама ајде читај пак во кој аспект го спомнав.

Што со него! Па не кажав нешто погрешно бе.
Се замислува Мурињо,мисли дека како него е а врска нема што прави.

Влегува во некои филмови, реално кажано она што го прави не е погрешно, свој кувар, јадење според него и слични работи, но во вакви земји тие работи не успеваат... :)

Абе разбрав јас како ми се обраќаше.
Па го спомнував де...не е забрането да се спомне,ама ајде читај пак во кој аспект го спомнав.
Читав јас убаво ама ти изгледа ти изглеа си водел сериозен муабет и не ти е до шала.:D

Od sigurni Izvori !

Natprevarot teteks - Shkendija nema da se igra u tetovo , vo ohrid ili u strumica !!! HARI taa najmilata :@:@

^ redblack, aj dosta vise, stvarno, i na nas albancite tuka ni dojde preku toa

Od sigurni Izvori !

Natprevarot teteks - Shkendija nema da se igra u tetovo , vo ohrid ili u strumica !!! HARI taa najmilata :mad::mad:

За вас и така треба...кога ке се научете прво цивилизирано да идете на утакмици без да правете инциденти и остали сра*а и и кога ке може фино лепо да се дојде на стадион и да се гледа фудбал без да има 1000 полицајци и остали специјалци...
Подршка за федерацијата за оваква одлука ако ја донесат...

За вас и така треба...кога ке се научете прво цивилизирано да идете на утакмици без да правете инциденти и остали сра*а и и кога ке може фино лепо да се дојде на стадион и да се гледа фудбал без да има 1000 полицајци и остали специјалци...
Подршка за федерацијата за оваква одлука ако ја донесат...

I lani bevme "kazneti" i so da napravat NIE KE VLEZEME U STADION ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom