Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Што со него! Па не кажав нешто погрешно бе.
Се замислува Мурињо,мисли дека како него е а врска нема што прави.
Мислев на Мурињо бе,дека сегде го спомнувате не го ваѓате од уста,ти се обратив како Каталонец.;)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Мислев на Мурињо бе,дека сегде го спомнувате не го ваѓате од уста,ти се обратив како Каталонец.;)
Абе разбрав јас како ми се обраќаше.
Па го спомнував де...не е забрането да се спомне,ама ајде читај пак во кој аспект го спомнав.

П

Паспарту

Гостин
Што со него! Па не кажав нешто погрешно бе.
Се замислува Мурињо,мисли дека како него е а врска нема што прави.
Влегува во некои филмови, реално кажано она што го прави не е погрешно, свој кувар, јадење според него и слични работи, но во вакви земји тие работи не успеваат... :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе разбрав јас како ми се обраќаше.
Па го спомнував де...не е забрането да се спомне,ама ајде читај пак во кој аспект го спомнав.
Читав јас убаво ама ти изгледа ти изглеа си водел сериозен муабет и не ти е до шала.:D

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Od sigurni Izvori !

Natprevarot teteks - Shkendija nema da se igra u tetovo , vo ohrid ili u strumica !!! HARI taa najmilata :mad::mad:

Член од
5 октомври 2011
Мислења
57
Поени од реакции
15
Od sigurni Izvori !

Natprevarot teteks - Shkendija nema da se igra u tetovo , vo ohrid ili u strumica !!! HARI taa najmilata :mad::mad:
За вас и така треба...кога ке се научете прво цивилизирано да идете на утакмици без да правете инциденти и остали сра*а и и кога ке може фино лепо да се дојде на стадион и да се гледа фудбал без да има 1000 полицајци и остали специјалци...
Подршка за федерацијата за оваква одлука ако ја донесат...

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
За вас и така треба...кога ке се научете прво цивилизирано да идете на утакмици без да правете инциденти и остали сра*а и и кога ке може фино лепо да се дојде на стадион и да се гледа фудбал без да има 1000 полицајци и остали специјалци...
Подршка за федерацијата за оваква одлука ако ја донесат...
I lani bevme "kazneti" i so da napravat NIE KE VLEZEME U STADION ;)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom