Ќе има карти луѓе...
Вип ги откупи речиси пола од картите...
Сега ќе почнат со нудење ПОСТ ПЕЈД договори......+ карти за НИШ........
ВИП-изација на Македонија....
Од каде ова тврдење?Ќе има карти ќе се појавуваат во последен момент, кога нема да ги очекуваме, како на пример ВИП што ќе направи.
--- надополнето: Oct 18, 2011 5:44 PM ---Деновиве баш правев муабет со еден познаник од Ниш и ми го пренесе тоа што најчесто го читаме по нет, дека карти за леб нема да се најде.
Не знам, како, од каде и со што ама морам да ископам од некаде карта. На крај на краишта ќе идам во Ниш па макар и на некој плоштад да бодрам
Карти нема нигде. Иам пријатели у ниш, и истото ко и тука - све е распордадено.
Ја ќе одам за ниш, ако ми се насмее среќа може да зеам карти од овие тапкарошиве за некоја пристојна цена .
Или на плоштад во Ниш или дупла карта.Ама толкава близина е...не се пропуштат!Ќе најдам карти па што сака нека биде, знам дека ќе си платам може и дупло ама меракот е голем до Декември ќе имам карти во раце!!
Па такви муабети има дека ВИП ќе нуделе карти со пост пејд договори, ама останува да видеме ...Од каде ова тврдење?
до сега ја гледав снимката каков тим има Чешка ќе биде премногу тешко да ги тепамеАууу како играат Чесите....
Ги гледам со Србите,моментално водат 5 разлика..водеа и со 6...
Каква само одбрана играат...и голманот им е страшен...
Јан Собол,крилото на Вардар растура....
Тешко ќе биди со Чесите во Ниш,страшно напреднале....
Ако тепаме ќе биди големо изненадување...
Mislam deka nema da bide tesko da gi tepame Cesive, zasto nie imame igraci od tipot na Mojso i Mirkulovski, igraci se dosta podvizni i znaat da vlagaat na 6 metara i da praat problemi na teskaska odbrana kako sto ima Ceska. Za razlika od nas, Srbite nemaat takov tip na igraci. Oni imaat klasicni bekovi teskasi cije igra se bazira na raspaljotki od dalecina. Taka da so edna dobra igra vo odbrana pred se na Jiha koj pokaza deka ne e samo suter, tuku i asistent vo Ceskiot tim, i vo napad kako sto nasive znaat, mislam deka nema da imame problemi protiv Cesiveдо сега ја гледав снимката каков тим има Чешка ќе биде премногу тешко да ги тепаме