Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за Меси прекрасен погодок!
Со ова докажа дека е класа играч,а ова со теорииве дека Барса без Меси=О....
Па што и да е така?
Нели најдобрите клубови најчесто зависат од еден играч?

Последните изјави се дека Пујол би можел да биде спремен за дуелот со Спортинг... се надевам дека ова е точно бидејќи сме без одбрана за тој дуел.

Погледнете ја изјавата на Чави:
"Guardiola transmits his passion and is so enthusiastic. If he believes something is white and you think it is black, you will end up believing that it is white," - целото интервју го имате на официјалната страна на Барса. Прочитајте го и погледнете само колку играчите го сакаат Пеп и зошто го сакаат.:smir:

Последните изјави се дека Пујол би можел да биде спремен за дуелот со Спортинг... се надевам дека ова е точно бидејќи сме без одбрана за тој дуел.

Погледнете ја изјавата на Чави:
"Guardiola transmits his passion and is so enthusiastic. If he believes something is white and you think it is black, you will end up believing that it is white," - целото интервју го имате на официјалната страна на Барса. Прочитајте го и погледнете само колку играчите го сакаат Пеп и зошто го сакаат.:smir:

Тоа е таа висока класа што другите не ја разбираат:vozbud:
П.С. Кога играме со Мајорка???

Мора да тепаме со три или повеќе разлика затоа што реваншот е во незгодно време и ке можеме да играме со младинскиот тим.

ЕМД тврди дека Чики има усмен договор со Виља за трансфер во Барса.

Не ни треба никој од тие тројца (освен Виља ако си отиде Ето).

Ни требаат Асенхо, лев бек и некој што постојано ќе игра во средината за да може Ињеста да игра како лево крило.

ke ja davat li barca vo cetvrtok na sitel ili na net da ja gleam..pozzz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom