Занимавања?

• Креатор на темата Креатор на темата TheShadow
  • Време на започнување Време на започнување

TheShadow

Yeah Buddy.... Light Weight!!
Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
Значи сакам да добијам од вас некои предлози за занимавања онака како на пример некој програмски јазик (ц, ц++, ц#) свативте за што ви зборувам или дизајн со фотошоп или што и да е од што ке имам некоја добивка и што може да ми треба (за добивка не мислев дирекно на пари за да заработувам треба мн да учам туку добивка на знаење) и нешто што може сам да го учиш да не ти требаат часови... Мислам дека се разбравме и може да кажете некои ваши занимања и да кажете нешто околу нив учење итн итн нешто на компјутре пример некој програмски јазик или дизајн или што и да е така тоа добро ке дојде за тепање досада а со тоа ке стекнам некое знаење кое можеби ке ми биде од корист.

Мој совет . тргни на некој курс по дизајн или пак ако си снаодлив човек и ако го имаш трудот доволно ке ти биде да учиш од youtube toritorial или пак имаш теми на кајгана .. сеа зависи за што те интересира .. !!

Дизајн али каков дизајн веб, 3д .... Каков? Кажи ми што се прави во (кој и да е дизајн) па да имам јасна слика и да можам да се одлучам зошто нз

Значи сакам да добијам од вас некои предлози за занимавања онака како на пример некој програмски јазик (ц, ц++, ц#) свативте за што ви зборувам или дизајн со фотошоп или што и да е од што ке имам некоја добивка и што може да ми треба (за добивка не мислев дирекно на пари за да заработувам треба мн да учам туку добивка на знаење) и нешто што може сам да го учиш да не ти требаат часови... Мислам дека се разбравме и може да кажете некои ваши занимања и да кажете нешто околу нив учење итн итн нешто на компјутре пример некој програмски јазик или дизајн или што и да е така тоа добро ке дојде за тепање досада а со тоа ке стекнам некое знаење кое можеби ке ми биде од корист.
Значи од примериве за програмирање и графички дизајн дигај раце.Ке ти треба доста време да ги научиш, можеш да учиш од туторијали амам ке потрошиш дупло повеќе време и труд и сам ке се откажеш верувај.
З за тепање време... па оди бркај женски шо си се запнал прек компјутер ебаго

Уфф значи ништо од работава.... Штета :/

^Зелен^ кажа дека без курсеви ништо од бизнисот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom