Teтово

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.690
Поени од реакции
31.705
a z,sh mislish deka zamaram ., jas voopshto ., ednostavno so argumenti se zabavljam., a ., ako nema argumenti togash se zamarate., ...P.S i stvarno da znaesh deka ., veke ne ste mi interesni i nema predizvik za diskusija ., fund;).,
P.S ., abe ne mi kazhavte kaj ima najdobar sladoled ., na vremto imashe vo ., beograd ., a boza vo opatija., tuku dete si pa ne znaesh., aj prosteno ti e i od mene i od toj od gore., alah-gospod ., isto e:)

Член од
3 октомври 2011
Мислења
11
Поени од реакции
1
da da, i moj argument e deka jas sum hitler i nemas sto da zboruvas, koj kako ke stigne ke kazuva za svoite zborovi argumenti, mozebi ti treba definicija az toj zbor, aj gitla te molim, samo za zaebavanje si

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.690
Поени од реакции
31.705
ej shok aj ne me vlechi za jazik ., rekov ., gotovo e nema diskusija., a tebe ako ti brmchi muvata na glava po odnos na nacizmot., tvoj problem., ushte ednash ., fund ., i ne me prozivaj ., ako ne sakash ushte argumenti., nat. ne. mire., nemam tastatura so tochki za nad e., izvini(y)

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.690
Поени од реакции
31.705
navistina ., dijalekt ., izvini razbiram literaturen., a ne ulichen.,m jbg., koj kako uchel;)., nema nikakva vrska so zvanichniot., i rechenicata ama voopshto nema nikakvo znachenie;)

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Aлоо модераториии?Дај избришите го овој циркуз..нема потреба некој да искривува реалноста и да пишува глупости.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.347
Поени од реакции
84.557
МВР го приведе 18-годишниот А.П. од скопското село Радуша како осомничен дека е сторител на убиството на 17-годишниот Љутрин Пајазити од тетовското село Слатина што се случи на 4 октомври, во центарот на Тетово и кој оттогаш се наоѓаше во бегство.
Како што информира портпаролот на СВР Тетово Марјан Јосифовски, според првичните информации осомничениот А.П. околу 15 часот бил приведен од полицијата во Скопје по што со него ќе бидат извршени разговори за да се расветли настанот пред 10 денаи мотивите за убиството на Пајазити.
Пајазити бил застрелан со два куршума во стомакот и грбот, по што почина веднаш откако бил донесен во тетовската клиничка болница.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^ Супер.Сега една висока казна треба.

Kajgana Shop

На врв Bottom