Македонска фудбалска репрезентација

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Штета што од следните квалификации нема да имаме противничка репрезентација од рангот на Андора.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
ЕЕЕ мафиози ми иде да полудам кога ќе ми текне на Босна Романија Унгарија Белгија Словачка истите тие ќе играат бараж до кога намќорите ќе имаат образ да ја водат федерацијава треба со петиција да се бара оставка да се попишат 1 милион граѓани ова веќе нема крај.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Штета што од следните квалификации нема да имаме противничка репрезентација од рангот на Андора.
Не знам дали да ти реплицирам "штета" или "фала Богу" :pos:

Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68
Кое ниво бе момчета?На кое ниво сме биле ние?Секогаш сме биле вакви,мизерни.Некогаш ќе сме блеснеле само на некоја утакмица и тоа.Македонија немала фудбал никогаш,особено на репрезентативно ниво.Да не се лажеме.
Слаби сме биле да одсекогаш, никогаш не сме биле конкурентни за настап на првенство, али волку мизерни ко сега никогаш не сме биле

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ќе те сфати Џену на мене мислиш ќе ме банира, јас затоа ти стајв лајк, над тебе пишав :pos:.

Ајде ние да се пријавиме, мислам подобро ќе изиграме :pos:.
Секој ден кога ги гледам ми е криво што сум немал шанса да живеам Скопје и да играм за некоја екипа таму ако оние наши дрва играат секаде странство па брате ја Четвртокот видов луѓе со 2х поголем капацитет од целава наша репрезентација.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас сум сериозен ние да комбинираме екипа од црвени и плави со набиена кондиција за 90 мин подобро ќе изиграме, гарантирам :pos:.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.908
Поени од реакции
726
Дечки не е до играчите.НЕМАВМЕ СРЕЌА ДЕНЕС,ТАА НИ ГО СВРТЕ ГРБОТ!!!

А

Анноун

Гостин
Без нервоза. македонија-словачка 2-2 и 3+ . :vozbud:

Ај уште со Словачка и пауза скоро цела година од официјални мечеви. Ќе се изнаодмориме психички . Не утепаа овие антиталенти од нервози.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Јас сум сериозен ние да комбинираме екипа од црвени и плави со набиена кондиција за 90 мин подобро ќе изиграме, гарантирам :pos:.
Брат што збориш ти бе...кај можеме ние со Мирко Ивановски и друштвото?Јас сепак сум да пишеме порака до ФФМ во Расадник повредени да им играме 6v6...и тоа да се мењаме на гол.:D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Зар има некој што уште се замара си дрворедов.?! :vozbud:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.546
Поени од реакции
29.124
Го продавам Македонскиот идентитет, Македонската нација, држава, јазик, вера, традиција и обичаи, го продавам дресот на оваа света земја Македонија, нејзината чест, идеали и својот народ кој верува во мене, имам кладилници и се кладам против светото сонце на Кутлеш...Со мене се г-динот Ташак, и моите 11 марионети, презервативи и полтрони (никако вредни за именување), Се викам Харалампие Хаџиристески, барајте ме во ФФМ...

Од утрешниот оглас во Дневник

Kajgana Shop

На врв Bottom