Не знам дали да ти реплицирам "штета" или "фала Богу"Штета што од следните квалификации нема да имаме противничка репрезентација од рангот на Андора.
Слаби сме биле да одсекогаш, никогаш не сме биле конкурентни за настап на првенство, али волку мизерни ко сега никогаш не сме билеКое ниво бе момчета?На кое ниво сме биле ние?Секогаш сме биле вакви,мизерни.Некогаш ќе сме блеснеле само на некоја утакмица и тоа.Македонија немала фудбал никогаш,особено на репрезентативно ниво.Да не се лажеме.
штета брат. Само таа ни беше шансата да не сме последни во група,ама сега и таа заминаНе знам дали да ти реплицирам "штета" или "фала Богу"
Секој ден кога ги гледам ми е криво што сум немал шанса да живеам Скопје и да играм за некоја екипа таму ако оние наши дрва играат секаде странство па брате ја Четвртокот видов луѓе со 2х поголем капацитет од целава наша репрезентација.Ќе те сфати Џену на мене мислиш ќе ме банира, јас затоа ти стајв лајк, над тебе пишав .
Ајде ние да се пријавиме, мислам подобро ќе изиграме .
Женско е не e братштета брат. Само таа ни беше шансата да не сме последни во група,ама сега и таа замина
Брат што збориш ти бе...кај можеме ние со Мирко Ивановски и друштвото?Јас сепак сум да пишеме порака до ФФМ во Расадник повредени да им играме 6v6...и тоа да се мењаме на гол.Јас сум сериозен ние да комбинираме екипа од црвени и плави со набиена кондиција за 90 мин подобро ќе изиграме, гарантирам .