sveznajko
Random nobody
http://ps3.ign.com/articles/119/1192539p1.html
Ако е вистина е мошне буљашка политика. Ама со оглед дека го кажува VP на Sony ...
Ако е вистина е мошне буљашка политика. Ама со оглед дека го кажува VP на Sony ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После толку долго време се враѓам на темава но само да кажам едно нешто. Ви текнува кога пред 1,5 година некаде ви кажував дека Rage ќе биде најубавата графичка игра и дека xbox 360 може да подржи нешто такво????
10Graphics
One of the best looking games ever made.
фала чао пријатно
--- надополнето: Oct 4, 2011 1:56 AM ---
ign
--- надополнето: Oct 4, 2011 2:04 AM ---
http://www.lensoftruth.com/head2head-rage-screenshot-comparison/
Дури на хбох има и почисти текстури некако, изгледа подобро. Иако е една од најидентични игри кои излегле.

После толку долго време се враѓам на темава но само да кажам едно нешто. Ви текнува кога пред 1,5 година некаде ви кажував дека Rage ќе биде најубавата графичка игра и дека xbox 360 може да подржи нешто такво????
10Graphics
One of the best looking games ever made.
фала чао пријатно
--- надополнето: Oct 4, 2011 1:56 AM ---
ign
--- надополнето: Oct 4, 2011 2:04 AM ---
http://www.lensoftruth.com/head2head-rage-screenshot-comparison/
Дури на хбох има и почисти текстури некако, изгледа подобро. Иако е една од најидентични игри кои излегле.
Cool story bro...па нормално дека на икс бокс ке има подобра графика, на комјутер за да ја достигне истата графика треба комјутер од 1000 евра за после 3 години да остари и да треба нов, а икс бокс си фура додека излезе следна генерација после 6 години
па нормално дека на икс бокс ке има подобра графика, на комјутер за да ја достигне истата графика треба комјутер од 1000 евра за после 3 години да остари и да треба нов, а икс бокс си фура додека излезе следна генерација после 6 години
.На темава имам тастатура кршено за тоа дека хбохот е прекрасна конзола, додека другите кршеа дека екслузивите на сони се подобри, па ова па она. Добра тема е земи читаја цела.
Епа ете дојде време кога и екслузивите на сони и не се толку битни. Мултиплатформ игрите почнаа да владеат во се и сешто. А токму тоа му треба на хбох.
Има огромни проблеми за PC ... јас ги средив со тоа што инсталирав driver fix и направив еден config file . А иначе неможе да се споредува графика на PC со графика на конзоли , PCto е светлосни години понапред.И срање е графиката, ако се завртиш брзо му треба време да рендерира све пак, камењата и остало ти е замаглено, а дојдеш блиску до нешто целото е замаглено.Играва освен што е голема(18ГБ)има и голем playground.
Има огромни проблеми за PC ... јас ги средив со тоа што инсталирав driver fix и направив еден config file . А иначе неможе да се споредува графика на PC со графика на конзоли , PCto е светлосни години понапред.
Хаха... јас сеуште си стојам на моето. Симулација на коли без H-Shifter волан, ерррммм.... not really.
Али освен тоа што не ми се допаѓа, другото е топ. Алал да им е![]()

Работи со Fanatec-от? Ааа епа ок ко така![]()