Бугарски пасош - Да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата DANI_M
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како кој некои за голф 3, некои пак по нечија наредба и своја инфантилност ќе си ја продадат мајка си.

Ти не си меѓу првите нели?

A како ја продавам јас..со тоа што сум Македонец и што нејќам блгарин да се пишам..или со тоа што ми е криво што моите сограѓани менуваат идентитет не само на нив него и на цела фамилија..?
Што ти е мотивот бе ајде кажи конечно!
Македонците не постојат? Или сите тука што живееме сме бугари ?
Проѕирен стануваш веќе со твоите про бугарски ставови,веќе нејќам ни да те коментирам,под ниво си ми

Етеее , значи има блгарско малцинство?
Дај бе одговори ми на прашањето, да му еам мајката.Истиот настап го имате сите вие патриотите, прашања кои не ви чинат ги прескокате.
Којсумтојсум е изгледа нов во ергелава, се регистрирал во Понеделникот, ама и тој неписмен ко вас.

ПА АКО ДОЈДЕ ТОЈ МОМЕНТ СИГУРНО ДЕКА КЕ ТРПАМ АМА АКО МЕ НАПУПАТ ,:tapp:А ДА ИМ СЕ НАПУПАМ ЈАС НИКОГАШ

РЕСПЕКТ ПРИЈАТЕЛЕ :cuc:

Браво ПАТРИОТСКИ.
--- надополнето: Oct 7, 2011 11:38 AM ---
A како ја продавам јас..со тоа што сум Македонец и што нејќам блгарин да се пишам..или со тоа што ми е криво што моите сограѓани менуваат идентитет не само на нив него и на цела фамилија..?
Што ти е мотивот бе ајде кажи конечно!
Македонците не постојат? Или сите тука што живееме сме бугари ?
Проѕирен стануваш веќе со твоите про бугарски ставови,веќе нејќам ни да те коментирам,под ниво си ми

Немој бе вака, а таман се замуабетивме. Не е фер :(

Дај бе одговори ми на прашањето, да му еам мајката.Истиот настап го имате сите вие патриотите, прашања кои не ви чинат ги прескокате.
Којсумтојсум е изгледа нов во ергелава, се регистрирал во Понеделникот, ама и тој неписмен ко вас.
Сум за давање на права на малцинставата во иста мера колку што им дава права блгарската држава на македонското малцинство.Задоволен?

KOJ SUM?TOJ SUM! напиша:
ПА АКО ДОЈДЕ ТОЈ МОМЕНТ СИГУРНО ДЕКА КЕ ТРПАМ АМА АКО МЕ НАПУПАТ ,:tapp:А ДА ИМ СЕ НАПУПАМ ЈАС НИКОГАШ​

Јуху секс секс јее хардкор :pos:

Сум за давање на права на малцинставата во иста мера колку што им дава права блгарската држава на македонското малцинство.Задоволен?

Јас сум задоволен од одговорот.

Би те прашал нешто друго.

Које е наш најголем непријател:
1. Албанците кои се повидно се обидуваат да ја поделат државата,
2. Бугарите кои ни даваат бугарски пасоши и после ќе кажат сите сте Бугари,
3. Грците кои скаат да не викаат Скопјани
4. Србите кои викаат дека немаме своја црква

Што мислиш а?

Ченто сите се плашат од тебе тука на форумот слушам си рекетирал се живо бугарско си им ебееее мамката нема шала со тебе ...............

Јас сум задоволен од одговорот.

Би те прашал нешто друго.

Које е наш најголем непријател:
1. Албанците кои се повидно се обидуваат да ја поделат државата,
2. Бугарите кои ни даваат бугарски пасоши и после ќе кажат сите сте Бугари,
3. Грците кои скаат да не викаат Скопјани
4. Србите кои викаат дека немаме своја црква

Што мислиш а?
Петоколонашите...

А што ќе направиш ако земеш блгарски пасош?Ќе ти рипне стандардот?:pos:
Изгледа тебе не ти е јасно како функционира еден форум.
Значи во мислењето што го имав постирано претходно, имаше цитирано друг член. И јас му поставив прашање конкретно.
А ти можиш да дрвиш овде колку сакаш, да вадиш од контекст работи колку сакаш, да ми влегуваш во умот и да мислиш дека знаеш што мислам и тн...само искрено, кај поширокиот дел од членовите излегуваш глуп, или народски кажано „овца“
П.С Ако не ти е јасно ова што ти го пишав, еве ти попросто. Кај прочита дека сакам да извадам бугарски пасош?

П.П.С КОЈ СУМ?ТОЈ СУМ! Чекам одговор братче ;)

Застранувате од темата мотивирани од непознати причини:cautious:
Значи:
Блгарски пасош-или не?Да се пишам блгарин,моите деца,моите родители за 100-200 евра ќар или да си останам кој сум?Да дозволам да бидам Блгарско малцинство во МК што Блгарија ќе го искористи за блокада на МК во ЕУ или не?Ајде

Ченто МАК да ти бил спамер за секој негов пост му даваат по некој денар за лебче да се има АФИЛИАТЕ маркетинг или како се викаше тоа.

Последниот Македонец Што Ќе Ја Напушти Државата Да Го Изгаси Светлото :)

Застранувате од темата мотивирани од непознати причини:cautious:
Значи:
Блгарски пасош-или не?Да се пишам блгарин,моите деца,моите родители за 100-200 евра ќар или да си останам кој сум?Да дозволам да бидам Блгарско малцинство во МК што Блгарија ќе го искористи за блокада на МК во ЕУ или не?Ајде
Ок. Ајде и тебе да те прашам нешто, пошо овај КОЈ СУМ?ТОЈ СУМ! појде на консултации.
Мммм....во секој пост пишуваш 100-200 евра чар. Како дојде до пресметкава, можи да ми одговориш?
Или и тебе сега ќе треба да те чекам да појдиш по инструкции?

Ок. Ајде и тебе да те прашам нешто, пошо овај КОЈ СУМ?ТОЈ СУМ! појде на консултации.
Мммм....во секој пост пишуваш 100-200 евра чар. Како дојде до пресметкава, можи да ми одговориш?
Или и тебе сега ќе треба да те чекам да појдиш по инструкции?
Колку ќар ќе нашравиш од купена крнтија од БГ или од поефтина регистрација?Милион:pos:
--- надополнето: Oct 7, 2011 12:01 PM ---
Последниот Македонец Што Ќе Ја Напушти Државата Да Го Изгаси Светлото :)
Мислам дека си ја утнала државата.Тоа е за Блгарија за која се предвидува дека ромското население ќе стане мнозинство до 2025:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom