Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Oops, sorry!
An error was encountered while processing your request:

This item is currently unavailable in your region

Слабо нешто дека ке симнеме демово денес :)
Инсталирај го стимот, влези преку него во store, најди го демото и стисни download. :)

Иначе 2.6 гига е.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Oops, sorry!
An error was encountered while processing your request:

This item is currently unavailable in your region

Слабо нешто дека ке симнеме демово денес :)
Мхм...

Kопирај го ова во адрес барот steam://install/71280#

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ејјјј излезе? *lucky screaming*

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чичарито финишинг 16ка :pos:

M

marko 1996

Гостин
Колку е добро напраено менито коа глеаш играч... Какви све информации ти дава, стварно тој дел ептен ми се свиѓа, после тоа коа можеш да држиш Team Meeting за да го мотивираш составот. Анализа на играта што ја играш можеш многу подобра да направиш се на се на прв поглед играва е врв има многу измени од 11ката

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Робен и Меси најдобри играчи според оцените.

Wow...

Не е лошо за почеток :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.341
Поени од реакции
5.721
ова демо е или цела игра ? :) мислам дали е излезена играта воопшто ? :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Значи поголем баксуз од мене нема.Стимот ми се заглавува константо на инсталирање т.е. само што ќе стиснам инстал disk space req. ми искача и не мрда од тука по 10 мин.Да не имате некој алтернативен линк што не бара стим?ако не ќе си ја чекам официјалната :sick:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ова демо е или цела игра ? :) мислам дали е излезена играта воопшто ? :)
Демо е, преку стим излезено, Треба да имаш инсталирано Стим и преку него да ја симнеш играта. За „слободен“ даунлоад ќе искочи викендов, фул верзија - 21ви октомври.

Што знам мене супер ми е вака прв впечаток иако се` уште пријателски играм, знаете сега прво радозналост, се` прочепкав од А до Ш. Многу ми се допаѓаат профилите на играчите, на едно ти е ставено се`, од оценки до фитнес, па посебно ниво на фитнес за мечеви играње, па договор и негови клаузули итн. Не знам за тие што ја играте но од тоа сум презадоволна. Само малце осеќам ќе ме нервираат team talks на почеток и на полувреме додека учам да ја одбирам правилната опција :)

Лоша работа досега што приметив се некои специфични оценки кај играчи, таа за Чичарито што ја пишав погоре. Другото ми е океј па ќе видиме и од денес играњето што ќе бидне.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Демо е, преку стим излезено, Треба да имаш инсталирано Стим и преку него да ја симнеш играта. За „слободен“ даунлоад ќе искочи викендов, фул верзија - 21ви октомври.

Што знам мене супер ми е вака прв впечаток иако се` уште пријателски играм, знаете сега прво радозналост, се` прочепкав од А до Ш. Многу ми се допаѓаат профилите на играчите, на едно ти е ставено се`, од оценки до фитнес, па посебно ниво на фитнес за мечеви играње, па договор и негови клаузули итн. Не знам за тие што ја играте но од тоа сум презадоволна. Само малце осеќам ќе ме нервираат team talks на почеток и на полувреме додека учам да ја одбирам правилната опција :)

Лоша работа досега што приметив се некои специфични оценки кај играчи, таа за Чичарито што ја пишав погоре. Другото ми е океј па ќе видиме и од денес играњето што ќе бидне.
Оценките најверојатно немаат никаква врска, Меси е звер во оценки, а кај мене игра секогаш катастрофално, додека некои што неможат по пат да одат даваат по 30 гола во сезона.
Туку кажете меч енџинот каков е, дали има црвени картони, сативи, промашување зицери, супер голмани?

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958

Немаат врска оценките, на 2011 кај мене обично подобро играа оние со помали оценки, отколку оние "ѕверовите". :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Немаат врска оценките, на 2011 кај мене обично подобро играа оние со помали оценки, отколку оние "ѕверовите". :)
Да тоа јасно е само добивам впечаток ко да не ги гледале играчиве :)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
сеа за сеа одлична е играва,највеќе ми праи мерак шо дава кој колку километри истрчал на утакмциата.иначе играм со Јуве,7 коло сум 6 победи и 1 нерешена.Eljero Ellia е звер напраен по лева страна.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ме плаши ова на стим што брои колку саати иам играно :S

Kajgana Shop

На врв Bottom