Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За убава игра зборувам, не за продуктивна :)

Се гледа кој тим ја има најдобрата игра тоа покажува и гол разликата

Никој неможе со Барселона во тој поглед... тие го измислија тој начин на игра :)

"Everything revolves around the ball," says one of Pep Guardiola's closest collaborators. It's all about quick and constant movement, short, one-touch passing, intelligent positioning. About running, sure, but running the right way.:vozbud:

Се гледа кој тим ја има најдобрата игра тоа покажува и гол разликата
Se gleda koj tim gradi rekordi toa se govori kolku e jaka BARSA,vaka samo treba da se prodolzi da nema opustanje edino ako se opustat moze da izgubat nekoj bod no za to sto velat nekoj forma ke ni padnela to garant nema da se sluci

Se gleda koj tim gradi rekordi toa se govori kolku e jaka BARSA,vaka samo treba da se prodolzi da nema opustanje edino ako se opustat moze da izgubat nekoj bod no za to sto velat nekoj forma ke ni padnela to garant nema da se sluci
Знаеш кога ќе ни падне формата?-Во јуни:vozbud:

Во Јуни 2015 :).:smir::toe:

Не се палете толку бе.

Така се збореше и во времето на Роналдињо и Рајкард па и на тоа му дојде крај.

Крајот на овој тим ќе дојде побрзо од тоа што очекувате. Важно е кога ќе дојде крајот да не се надеваме дека ќе се вратат во форма туку да го реконструираме тимот најбрзо што може.

Со кој состав ќе стартуваме вечер?

Се извинувам за утре била утакмицата.:)

И ја мислев дека е денеска утакмицата... па си викав сеа ќе гледам Барса...:pos2:

Утре играме со Еспањол се надеваме дека ќе направиме добра игра за составите уште не се знае веројатно утре ќе бидат нагласени ако се нагласат ќе ги простирам се надеваме дека ќе им направиме парада од голови во нивниот стадион:) и секако очекуваме победа:):vozbud::vozbud:.

Не верувам дека ќе победиме со многу разлика, не сум сигурен дали и воопшто ќе победиме ако играме со младиот состав. Еспањол имаат нов тренер од денеска и тоа може дополнително да ги мотивира играчите... мислам дека најреален исход би бил нерешено (1-1), со оглед на тоа дека наредниот натпревар се игра на Камп Ноу, таму ќе им наредиме 4 гола :)

Битно е да пројдиме понатаму а дали ке тепаме на нивниот терен тоа ич не ми е важно.Едвај чекам да дојде викендот да видам како ке одиграме со овие Нумансија,мора да ги победимееее :vozbud:

Мора да им се врати на Нумансија максимално за поразот од првото коло!!!

Дали Сител или Сител 3 имаат најавено пренос за утрешниот дуел или пак на нет ќе мора да глеаме????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom