Убиен уште еден навивач

• Креатор на темата Креатор на темата OdMitico
  • Време на започнување Време на започнување
Разликуваат и тоа добро, али прв пример ќе ти дадам бев порано член на Комити форумот и онака читав понекогаш и секој втор пост им беше кој каде го бркале, како бегал и слично.. и во останатите навивачки групи сигурно е приближно вака, јас разбирам навивач оди таму навива и после фино лепо си оди дома така е зборот а не после тоа да одат да се тепаат со некого.
.........па форум е,нормално е да се пишуваат разни работи,а што не кажеш што има на подфорумите Вардар и Комити каде што група преку различни работи гледа да помогне на ФК Вардар и самата група,или можеби сето тоа го игнорираш,повеќе сакаш да оцрниш нешто........па секој фино лепо после си оди дома,а што се случува по пат на нивното одење тоа е нивна работа КОЈА НЕ Е ПОВРЗАНА СО КЛУБОТ И ГРУПАТА........видов колку од тие "фино-лепо" навивачи се постојани на стадион,ДОАЃААТ само кога се игра ВАЖНИ НАТПРЕВАРИ....тебе ти се лоши,гади,не ги сакаш и се дегени тие кои прават такви работи,а МЕНЕ ми се гади,лоши и не ги сакам ТИЕ кои доаѓаат само на важни утакмици:baeh:

На сам почеток на видеото, на 0:20, практично никој не приметува дека е малиот застрелан. А тој џандар, секоја му чест ако може да спие навечер матер да му ебам лудачка... па да пукам во толпа со пиштол, стварно треба многу глуп да сум.

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/...-zastitari-govorili-idite-mu-klanjati-dzenazu

Разни муабети има, не ми се веруе дека му го украл пиштолот на цајканот па почнал да пука...

Не ми се верува брат да му украл пиштол на џандарот пошо на таа страна кај што стоел тој немало џандари,се навивачи на Сараево биле се групирале да се одбранат од Шкрипарите...

http://www.tocka.com.mk/vest.php?vest=14728

Сепак на крај испадна дека навивач на Широки Бријег го убил навивачот на Сараево. Има 2 слики каде што јасно се гледа дека навивачот држи пиштол, само поентата на второто видео незнам што е...убрзана слика, ништо неможе да се примети.

Да ти е страв да одиш на фудбалски меч..

zatoa na mladive kaj nas im e strav da bidat del od navivackite grupi ,
roditelite ne gi pustaat radi vakvi nastani a i vo pravo se za zal:)

Младите ќе бидат дел од навивачките групи кога ќе има за што да навиваат и за кого да навиваат. Не е дека се плашат. Има доволно млади луѓе секогаш ќе има и онакви што се плашат и други што ќе одат да навиваат.
Навивачките групи ќе се формираат и ќе добијат нови членови спонтано во оној момент кога ќе ги заинтересира некој настан. Сега поинтересно им е да пишуваат по фан-форуми на Интер, Челзи, Реал ....
Избројте колку Комити има на Вардар фудбал во домашно првенство, а колку има на Вардар- ракомет во ЛШ?
Зошто има повеќе на ракометот? :helou:
Сигурно не е дека се плашат да одат на фудбал.

Младите ќе бидат дел од навивачките групи кога ќе има за што да навиваат и за кого да навиваат. Не е дека се плашат. Има доволно млади луѓе секогаш ќе има и онакви што се плашат и други што ќе одат да навиваат.
Навивачките групи ќе се формираат и ќе добијат нови членови спонтано во оној момент кога ќе ги заинтересира некој настан. Сега поинтересно им е да пишуваат по фан-форуми на Интер, Челзи, Реал ....
Избројте колку Комити има на Вардар фудбал во домашно првенство, а колку има на Вардар- ракомет во ЛШ?
............100% сум сигуре дека ти си ЕДЕН од оние кои одат само на важни утакмици:pusk:

Добро е според тебе што луѓето само на големи натпревари? Па тоа е најголема срамота за некој што себеси се смета за навивач

Полски фудбалски хулигани убија навивач со мачета
3195664AC76AF2478B148C147395B4A9.jpg

Навивачите на Висла од Краков со мачета убија приврзаник на конкурентскиот клуб Краковија.
На снимката на една безбедносна камера се гледа како навивачите на локалниот клуб Висла со мачета убиваат приврзаник на градскиот ривал Краковија.
Убиството се случило дење кога несреќниот навивач на Краковија случајно наишол на навивачите на Висла, познати како „Ајкули“.
Полска одамна е позната како земја која има проблеми со хулиганите, а нивните фудбалски навивачи се нагласено брутални. Токму во Полска, и Украина, догодина ќе се одржи Европското фудбалско првенство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom