Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
ostanuva da vidime za kogo ke bide super :icon_mrgr: veruvam deka ke ja obraboti zadacata profesionalno,
Не бе, нека си брани он како што го учи паметот. Мене ми е мило што ќе биде на терен како појава, да го почуствува тоа што ќе му биде сервирано.

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Super e , so toj Velii ke gubevme :S

sea e super , ke vidime koj ke serviraa poubavo ;)

p.s. ke ima SURPISE toj den NESTO ;) ke go vidite SITE ;)

B

Beck's

Гостин
Не бе, нека си брани он како што го учи паметот. Мене ми е мило што ќе биде на терен како појава, да го почуствува тоа што ќе му биде сервирано.
boga mi, znam niz se sto ke pomine, zatoa se plasam... ali od druga strana bi bilo dobro da predizvikuvate prekin :D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
boga mi, znam niz se sto ke pomine, zatoa se plasam... ali od druga strana bi bilo dobro da predizvikuvate prekin :D
Ќе ти го кажам истото што и во Фан Клуб Вардар
Ако алудираш на мечот Teтекс-Шкендија, биди сигурен дека Војводи нема да бидат причина за прекин на натпревар со што би му наштетиле на клубот. А за несоодветно навивање работата ќе биде, кој прв почна ММЕ.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.281
Поени од реакции
3.314
На таја карта идете прекин да напраемо ??? Ќе вида они со очи и ќе слушаат со уши 4-цата предавници како што рече еден пред мене ќе им се згади од фудбалот....
--- надополнето: Oct 5, 2011 8:30 PM ---
Уште нешто Тетекс доби ривал во трката по Генц Исени тоа е Штипска Брегалница...Тетекс сака да го врати Генц со кој има многу добри односи и како што кажувал Генци секогаш ми било пријатно во Тетекс, како и со навивачката група Војводи имал добри односи..

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
haha sum go zaboravil R be majmun :D

p.s. SELSKA LIGA ! (y)
Немате Куп Титула Surpise :drk::D. 93 минута ...сисај :D:pos:.

Kуп на Македонија Oсвојувачи :
Maкедонија Ѓ.П. 2005/06
Тетекс 2009/10

Се извинувам за Офф на фановиве на Тетекс ама морав ;) !!!

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Немате Куп Титула Surpise :drk::D. 93 минута ...сисај :D:pos:.

Kуп на Македонија Oсвојувачи :
Maкедонија Ѓ.П. 2005/06
Тетекс 2009/10

Се извинувам за Офф на фановиве на Тетекс ама морав ;) !!!
Kolku plativte za taa utakmica .. :)

p.s. i komiti i lavovi i site koi bevte ne bevte kolku nas ;) sisajj :)

Lavovi ?? Dobro be ni dojdovte u tetovo no kako otidovte :p

P.S. SELSKA LIGA! i ne ja pravi FuckinShit temava

П

Паспарту

Гостин
Не ја прави fuckinshit темава, а напишал милијарда работи што немаат никаква врска со неа... Уште да напишеше дека и само балисти бевте, па да отворевме и подтема за хумор тука :icon_lol:

Инаку Тетекс доколку сака бод или три, ќе мора барем 3 пати подобро да изигра од натпреварот против Вардар. Едноставно, тешко дека таква среќа 2 пати ќе запали, потребно е да се нападне, Шкендија има лоша одбрана. Доколку се ставите на одбраната, тогаш дозволувате да пукаат со најсилното нивно оружје - нападот. :) Очекувам 0:0 на натпреваров, па со среќа нека е тетовчани! :)

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Ако Тетекс ја игра играта како против Работнички у Скопје не ни бега овде победа, тоа бидете сигурни :). Иначе у Шкендија има уште еден играч од Тетекс, Реџепи го заборавивте... Пола тим од Тетекс им е составен.:eek:
Иначе Генц не ни треба више, имаме сосема добар напад. Требаше за у Тетекс да мисли кога заврши со Ренова, иако до душа тогаш Тетекс не се знаеше дали воопшто ќе опстои...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Ако Тетекс ја игра играта како против Работнички у Скопје не ни бега овде победа, тоа бидете сигурни :). Иначе у Шкендија има уште еден играч од Тетекс, Реџепи го заборавивте... Пола тим од Тетекс им е составен.:eek:
Иначе Генц не ни треба више, имаме сосема добар напад. Требаше за у Тетекс да мисли кога заврши со Ренова, иако до душа тогаш Тетекс не се знаеше дали воопшто ќе опстои...
Samo Jovanovski igra vo prv sostav drugite site go zagrevat klupata !

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Пеев, Мики и Нено играа со Вардар, а Реџепи влезе 2 полувреме...
Усеини ќе игра ?
pa igraa so vardar zs Emini i Berisha bea povredeni i Useini dobi crven karton so bregallnica !
Neno e dobar igrac mislim deka e podobar i od Berisha po stabilen e i ako dobi crven karton vo prviot natprevar. Sega so noviot trener mozebi ke igra poveke a za Miki nema da fati mesto nikogas vo timot !!!

Useini ke igra isto taka i golmanot Jovanovski ! nemame nitu povredeni nitu kazneti igraci !

tepame 90%

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.281
Поени од реакции
3.314
Нека не фати место баш мие мило си ја уништи кариерата...Мики мислеше ќе добие шанса пред другите играчи ?? Хаха колкуе смешно ова не е Манчестер ако си подобар ќе играш..И другите ќе тапкаат во место едино 1 ако се протне и биде стандарден првотимец...Сега се каат тие што заминале во Шкендија,викаат убаво ни беше во Тетекс (зборам за СЕЉАЦИВЕ ) кои до вчера го носеа дресот на Тетекс..
А тоа дека Тетекс нема да игра како што играше со Вардар тоа е гарант...Секоја екипа така им пристапува на Вардар и ретко која се одбрануе...А Тетекс ќе игра храбро Тетекс не се плаши од Шкендија и не им е прв пат знаат како...Доволно е играчите на Тетекс што ќе не вида нас ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom