Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Задоволен сум од ждрепката, реално Лион беше најлесниот можен противник. Не сакам да ги потценам, без разлика што годинава не играат како минатите, сепак второто полувреме против Баерн покажа дека се незгоден противник. Како и да е мора да се помине преку нив. Сега на ред е последното во низата дерби натпревари и ако се слави на Мадригал ќе биде фантастично. И нерешен резултат би бил добар за да се продолжи позитивната низа.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
aj ve molam pisete gi site 2ki koj so kogo se padna
24 февруари 2009 (вторник)
Интер - Манчестер Јунајтед
Атлетико Мадрид - Порто
Лион - Барселона
Арсенал - Рома

25 февруари 2009 (среда)
Виљареал - Панатинаикос
Реал Мадрид - Ливерпул
Спортинг - Баерн
Челзи - Јувентус

Реваншите се на 10/11 март.:helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
24 февруари 2009 (вторник)
Интер - Манчестер Јунајтед
Атлетико Мадрид - Порто
Лион - Барселона
Арсенал - Рома

25 февруари 2009 (среда)
Виљареал - Панатинаикос
Реал Мадрид - Ливерпул
Спортинг - Баерн
Челзи - Јувентус

Реваншите се на 10/11 март.:helou:
Значи во вторник на МТВ Интер-Манчестер Јунајтед,во среда Задрид-Лузерпул.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Чекајте полека,до фебруари сто пати ќе паднете у форма,зш се нишате како гранка ветер што ја дува,за разлика од тоа Лион е далеку постабилен у форма,и очекувам добро газење,пошто слабо ја пратите некако играта на Лион,што може од глава да ви се тресне :pipi:
Ова беше виц? Во кој свет живееш кажи ми? Барселона нема пораз во првенството 14 кола по ред, при што победи во 3 дерби натпревари по ред со гол разлика 9 - 0. Се нишала ко гранка ветер, а? Лион е многу стабилен затоа последниве 3 - 4 кола нема ниедна победа во првенството и прими 3 гола за 30 мин од Баерн на домашен терен. Не трескајте само нешто, размислете пред да пишете.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Barcelona Mooting Van Persie Approach

Barça are set to increase their interest in the Arsenal star as the season progresses after receiving a positive response from advisors close to the player.:jaj:

Vecerva Real vs Valencija.Mislam deka najveke ni odgovara utakmicava da zavrsi ili nereseno ili Real da pobedi,iako bi sakal Real da izgubi.
Utre so Villarreal ke bide ekstra utakmica i ne se ni somnevam vo pobeda na Barca.
:violent1:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Маркез нема да игра против Виљареал поради некоја несериозна повреда. Значи Пике ќе игра до Пујол во одбраната.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Очекувана одлука на Пеп нема ништо да ризикува а и има доста квалитетни замени. Маркез последните 2-3 тренинга тренирал одвоено од другите поради таа ситна повреда меѓутоа ке биде целосно опоравен за следните утакмици:wink:

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Колку и да сакам да го гледам Реал како губи сепак ни прави услуга со тоа што ја тепа Валенсија уште ние да си завршиме работа утре со Виљареал и ке биде топ.

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Колку и да сакам да го гледам Реал како губи сепак ни прави услуга со тоа што ја тепа Валенсија уште ние да си завршиме работа утре со Виљареал и ке биде топ.
Така е во право си,каков само никаков фудбал играт Реал,изглеа дека и Рамос нема уште долго да биде на клупата на овој тим :pos2:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Денес изиграа добра партија за разлика од претходните натпревари. Со ова ни направија услуга, само останува на нас да победиме на Ел Мадригал и потоа почнува еден подолг период од лесни натпревари ( со исклучок на оние против Атлетико во копа, и против Лион во ЛШ).

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Ехх што значи да играш перфектен фудбал.И најголемиот конкурент од почетокот на сезоната сега игра за Барса!:wink:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Sto mislite za kritikite na Kroif upateni na smetka na Messi za toa deka na natprevarot so Real trebal topkata da ja prima okolu sesnaesetnikot a ne na sredina na teren,odnosno koga vise tolku go fauliraat toa da bide poblisku do golot na Real za da mozat da bidat zagrozeni od slobodni udari.
Mislam deka ova na Kroif mu drzi voda.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom