Македонски Stand-Up комичари

В

Вори

Гостин
Ја отворам темава,затоа што моментално актуелни се едни дечки од Битола и Охрид кои ја прават оваа работа.
Досега освен Сашко Коцев,немам слушнато за никој друг што се занимава со ваква работа.
И мило ми е што сега се појавуваат некои нови дечки како овие.Еве ви неколку видеа,фактички овие се обраќања во јавност,како што правеше Жаре-Еден на еден па видете дали се квалитетни момциве или не.
Лично мене,ептен ми се добри.

В

Вори

Гостин
Сашко е добар,ама ние сме научени само на едно нешто и све ново да излезе не ни чини.Исто како со Тоше,после него,ниеден пејач не сакавме и уште не сакаме.Туку да не забегуваме.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.969
Момциве имаат уште фурни леб за јадење додека да го стигнат Жаре.

Е сеа Жаре е пред се новинар, така да Сашко и Тони Михајловски се класа подобри од него. Само гледајте ги снимките од Буба Мара на популарноста.

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
одлични се ...
--- надополнето: Oct 3, 2011 7:12 PM ---

Е сеа Жаре е пред се новинар, така да Сашко и Тони Михајловски се класа подобри од него. Само гледајте ги снимките од Буба Мара на популарноста.
извини ама мислам дека овие се многу подобри од жаре... жаре треба малце да се спушти на земја...

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.456
Поени од реакции
2.011

Супер се, нешто ново и свежо, браво. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Диме Такси е дефинитивно талентиран дечко, но некако ми е... вештачки за ова... Му текнува добар штос, али штознам... не е за ова... :)

Искрено, овие двајца ми се интересни заради акцентот, има нешто у нив, треба да се подобруваат...

Како и да е, нека има што повеќе вакви а не као Јофе... :ROFLMAO:

Член од
12 септември 2011
Мислења
129
Поени од реакции
80
Баш убаво се изнасмеав :D
Фала за темава.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Добри се сите талентирани се и се далеку бољи од Сашко кумановац .

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Хахах,интересен оној Никола Тодоровски. :LOL:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Одличен е Марјан, многу добро обработува социјални теми закон дечко и добро глуми други улоги

Kajgana Shop

На врв Bottom