Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Победи Молде со 2-0, имаат 10 бода предност на 5 меча до крајот од сезоната. Никогаш ја немаат освоено лигата во нивната историја. Оле ќе го направи тоа во неговата прва сезона како менаџер :) 2OLEGEND
ме изненади Бебешкава фаца :icon_lol: , ќе биди нешто од него :cool:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Што не важи за Рој Кин, на пример :)
Рој Кин колку за инфо го врати Сандедленд во Премиер лигата и направи основа за тоа што Сандерленд сега е стандарден Премиерлигаш.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Заслужено ај само нека продолжи така и на Енфилд нека пукне едена бомба од тие неговите ;)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.698
Ептен мерак ми е да ги плеснеме ливерпул, гол к*р ќе шетам низ скопје и ќе им пеам песнички на тие мувлите скапани!

A

apidrone

Гостин
Рој Кин колку за инфо го врати Сандедленд во Премиер лигата и направи основа за тоа што Сандерленд сега е стандарден Премиерлигаш.
Праам муабет за нешто позначајно, не да однесеш некоја екипа во Премиер лигата. Такви тренери има многу, некои од нив имаат однесено екипа која дебитира во ПЛ.
Што се однесува до Ливерпул, задоволен сум и со реми. Сепак, не сум себичен, поважно е тимот да има успеси на долг рок, отколку моето лично задоволство за победа над скаузерите и тоа на нивен терен. Џабе победа над Ливерпул, кога потоа ни доаѓа (сега за сега) главниот конкурент за титулата. Јас тука сакам победа.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Праам муабет за нешто позначајно, не да однесеш некоја екипа во Премиер лигата. Такви тренери има многу, некои од нив имаат однесено екипа која дебитира во ПЛ.
Што се однесува до Ливерпул, задоволен сум и со реми. Сепак, не сум себичен, поважно е тимот да има успеси на долг рок, отколку моето лично задоволство за победа над скаузерите и тоа на нивен терен. Џабе победа над Ливерпул, кога потоа ни доаѓа (сега за сега) главниот конкурент за титулата. Јас тука сакам победа.
Па направи нешто со Сандерленд...За тренерско деби го промовира Сандерленд во ПЛ и успеа наредната сезона да опстани во ПЛ, за наредната сезона да направи добар тим и поради несогласувања со управата да си замине од клубот, а доколку останеше можеби ќе имаше и поголеми успеси. Сепак за да се биде конкурентен во ПЛ треба да биде во тим со стабилни финансии, а сите знаеме како котира Сандерленд од таа гледна точка.

Kajgana Shop

На врв Bottom