се случува и тоа...веројатно ќе му дадат кортикостероиди и би требало добро да ја поднесе терапијата, обишно децата имаат подобра прогноза од возраснитеццц осум години има внукот... :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се случува и тоа...веројатно ќе му дадат кортикостероиди и би требало добро да ја поднесе терапијата, обишно децата имаат подобра прогноза од возраснитеццц осум години има внукот... :/
само ме чуди како заболел од тоа...се случува и тоа...веројатно ќе му дадат кортикостероиди и би требало добро да ја поднесе терапијата, обишно децата имаат подобра прогноза од возрасните
може да е автоимуно што и веројатно е кај него случај, може од многу работи да настане етиологијата му е комплекснасамо ме чуди како заболел од тоа...
Главоболка веке 5-6 дена по ред, кај десната слепоочница. Апчиња делумно помагаат, ,, да се консултирам со лекар или ке кажете некое чаре.![]()
Најверојатно станува збор за алергија.Дечки носево ми тече и очиве ми солзат повремено без причина, се прашувам што би можело да биде? алергија можеби?настинка не би требало да е зашто не ме боли грло,не кашлам и слично
Излезе дека немало никаква бактерија.Појма неам зошто ми го даде тоа да го пијам.Е сега незнам дали од тоа или од чаеви што си пиев ми помина ама битно помина![]()
50* немаш, измери си температура пред да пишеш вакво нешто, ќе ти се смеат.Топло ми е и мислам дека 50 степени ми е телово и лицето...Мислам дека е некоја внатрешна температура зашто имам мал херпес на устата...Сигурно сум настината...Или пак од стрес нешто...Поима немам...![]()
50* немаш, измери си температура пред да пишеш вакво нешто, ќе ти се смеат.
Херпесот е вирусна инфекција, нема спас од него, само може да се повтори истото.
50* немаш, измери си температура пред да пишеш вакво нешто, ќе ти се смеат.
Херпесот е вирусна инфекција, нема спас од него, само може да се повтори истото.
Нема зафркавање кога се работи за здравје.Тоа 50 степени го кажав на зафрканција (зашто мене од што ми е многу топло ми се чини така)...Поентата ми беше дека од внатре осеќам дека ми е топло а вака на кожата не се приметува...![]()