Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Импресионирај ја со твојот мозок малку, затоа Бог ти го дал...ако веќе сакаш да бидеш во врска со таа девојка веќе мораш да бидеш паметен, зрел на некој начин, но немој да испаднеш кукавица, па ништо од целата ситуација...ќе мораш да бидеш комуникативен, без комуникација ништо не правиш, тремата е нормално, но таа полека мора да исчезнува...почитувај ја, гледај ја во очи за време на разговор, не секогаш сериозен, ќе мораш малку и смисол за хумор да употребиш..ако успееш да влезеш во врска со оваа девојка, јас ти посакувам да успееш во тоа, гледај да не ги запоставиш и пријателите околу тебе што се во животот, а умот само ти е во девојката.. и како врв на се, може ти си знаеш веќе, биди самиот ти, не лажи, кажување вистина и само напред...друго што сакаш цел реферат напишав...

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Импресионирај ја со твојот мозок малку, затоа Бог ти го дал...ако веќе сакаш да бидеш во врска со таа девојка веќе мораш да бидеш паметен, зрел на некој начин, но немој да испаднеш кукавица, па ништо од целата ситуација...ќе мораш да бидеш комуникативен, без комуникација ништо не правиш, тремата е нормално, но таа полека мора да исчезнува...почитувај ја, гледај ја во очи за време на разговор, не секогаш сериозен, ќе мораш малку и смисол за хумор да употребиш..ако успееш да влезеш во врска со оваа девојка, јас ти посакувам да успееш во тоа, гледај да не ги запоставиш и пријателите околу тебе што се во животот, а умот само ти е во девојката.. и како врв на се, може ти си знаеш веќе, биди самиот ти, не лажи, кажување вистина и само напред...друго што сакаш цел реферат напишав...
А, ако не и е до филозофирање? :D
Шала на страна на почеток пополека, кога ќе тргне работата чувствувај се поопуштено.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.606
Поени од реакции
2.224
Дечки ми треба вашата помош!
Лудо сум заљубен во една девојка веќе долго време, но проблемот е во тоа што ми е срам да и се доближам. Гледам дека и таа сака нешто но ви кажав дека јас сум срамежливиот и не знам што да правам.... ве молам за малку помош... :love::love:
Ќе ви бидам многу благодарен!
:)
Потполно истата приказна ја имам и јас:love:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Лудо сум заљубен во една девојка веќе долго време, но проблемот е во тоа што ми е срам да и се доближам. Гледам дека и таа сака нешто но ви кажав дека јас сум срамежливиот и не знам што да правам.... ве молам за малку помош... :love::love:
Кога ке видиш како друг ти ја лиже за следната нема да чекаш ниту 5 минути .

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Биди тоа што си нормално е да имаш срам ,и сам ни кажа дека и она сака нешто, отиди на кафенце некаде почни муабет ке размениш неколку реченици ке се опуштиш.Чекам да се пофалиш дека си ја ќарил.

:pos:

B

Borg_Drone

Гостин
абе тој ич не ја сака не ни ја сакаше изиграваше дека е некој голем фраер а девојчево е преубаво,паметно нема ни една мана и на крај он се вљуби во најголемата курва која му го испери мозокот и падна скроз ниско почна да не избегнува и му падна рејтингот на 0 јас дури живеевме убаво му викав дека ќе биде пишман ако ја пропушти ама тој викаше дека го боли курот за неа а таа тоа не го заслужи јас реков ако ја фатам неа че ја чувам како очите зашто стварно вреди девојчево и се думам сеа дали да пробам да ја фатам или да не пробам тој не е проблем колку што е проблем таа курвата другарка е ЧСЧСЧСЧСЧ
„Возот ќе замине за 15 мин. фати го дур не е доцна“..............

B

BrunoFresh

Гостин
1. Миј си ги забите.
2. Немој пред неа да го чешаш меѓуножјето.
3. Кога одиш во тоалет крени го капакот, но не заборавај да го спуштиш после тоа.
4. Не шмацај кога џвакаш.
5. Немој да подригнуваш на глас.
6. Немој да прдиш.
7. Измиј си ги рацете пред да излезеш од купатило.
8. Немој да зборуваш грдо за мајка и.
9. Немој да пцуеш.
10. Секогаш смеј се на нејзините шеги, па макар и да биле лоши.
11. Немој да бидеш љубоморен, остави и го ова задоволство неа.
12. Немој да пушташ стомак и да се дебелееш.
13. Немој долго да седиш во купатило.
14. Немој да и велиш дека не знае да вози.
15. Научи да готвиш, да местиш кревет, да миеш садови, да и кажеш 24 пати во денот дека ја сакаш.
16. Остави ја да зборува со часови на телефон.
17. Запомни: Ти не сакаш фудбал и мразиш Формула.
18. Почитувај ја нејзината главоболка, но ако таа сака секс од тебе, веднаш исполни и ја желбата. И немој да си помислил да заспиеш! Гледај ја во очи и гушкај ја се' додека не заспие.
19. Бричи се секој ден за да не и ја повредиш кожата.
20. Јави и се, било кога и од било каде.

п.с. Сега веќе ми е јасно зошто на светов има толку хомосексуалци!

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Ти треба малку поголема самодоверба, а како да ја стекнеш? Девојката прво да ја запознае твојата внатрешност, твојата душа, размислувања и емоции, и општо тебе како карактер со сите твои особини. Секогаш кога сакаш да освоиш девојка играј на таа карта. Воспостави контакт, приближи се (не телесно, духовно), нека осети сигурност и дај и прилика да те засака поради тоа што си, а не поради тоа како изгледаш. Дури после некое време работите ќе бидат полесни, а и ти ќе се опуштиш за чекор понатаму.

F

FuckYouAll

Гостин
Добро, ако ти така велиш тогаш ок. :)
Значит не е чоек да пробат да помогнит овде на форумов на некого, пошо сите знајме дека најголемите еб**и се на форумов, најубајте, најбогатите, најјаките, све е собрано на едно место. :tapp:

B

Borg_Drone

Гостин
Значит не е чоек да пробат да помогнит овде на форумов на некого, пошо сите знајме дека најголемите еб**и се на форумов, најубајте, најбогатите, најјаките, све е собрано на едно место. :tapp:
т

Кажи им го тоа на најголемите ебачи на форумов што па на мене? Инаку спомнав така зошто има случаи на форумов каде некои регистрираат по два пати кориснички имиња со цел да си играат мајтап.Ништо лошо не спомнав.Друго, реков ако си сакал да помогнеш никому ништо што одма па се возбудуваш смири топка малку.Јас не видов на почетокот некоја сериозност во коментарот и затоа и така искоментирав али ако си сериозен ок, тоа си е твое мислење и го почитувам.
Еве гледаш sogar German88 gefaellt das........Er ist ein stolzer Mann, der hilfe braucht.
На секој коментар удира допаѓања.Подобро да се испита IP адресата на корисникот и да се види кој и што е, ма да ова не е првпат што се случило на форумов, некои птици наеднаш да исчезнат и после преку „ургенции“ повторно да се појават на форумов и да досадуваат со нивните комплекси.

S

Stef Bachatero

Гостин
Дур си срамежлив и ги гледаш женските како страшила кои ги бркаат машките и се комплексни си згрешил.Ти давам доомашна да секој ден флертуваш со било која и да ја прашуваш.што бара кај еднп машко.Во средно сите девојки паѓаа на богатите кремови и идиотите од школо.Создај си карактер дека можеш со било која,јас вчера зборев со 10 девојки и од ниедна не.добив број но не.се откажувам,знам дека некоја ќе падне на мојот шарм и хумор.

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
У петок оваа од клас шо ми се свиѓа ја викам да искочиме и и кажувам се во лице што чувствувам во неа па што биде нека биде, не можам пукнав више. Дали е тоа паметно ? И предлог кај да ја изнесам може да ми дадете ? :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Не е паметно,како би ти било на тебе некоја од никаде досега не ти направила муабет да ти каже што чувствува.Првото нешто е.ќе се одалечиш и таа ќе те брка.Чувства се кажува во врска но ако тебе те допаѓа можеби ќе успееш.

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Не е паметно,како би ти било на тебе некоја од никаде досега не ти направила муабет да ти каже што чувствува.Првото нешто е.ќе се одалечиш и таа ќе те брка.Чувства се кажува во врска но ако тебе те допаѓа можеби ќе успееш.
Брат, учам со нејзе 2 години, последниве 5-6 месеца многу се зближивме, ми се свиѓа девојчето .. Е сега, проблемот е што не знам дали јас и се свиѓам на нејзе. Во школо цело време онака ми добацува, еј што праиш бе, добар ли си, коа си легна, зашо не се избричиш, учеше ли денес, добро сеа не нонстоп, али 80 % од времето. Не знаев што да правам пошо ако и кажам дали сака да има нешто со мене може да се оддалечи, може ме смета само како другар, не знам .. Поради тоа реков дали е паметно да ја викнам на кафе и да и кажам се у лице, па што биде нека биде.

S

Stef Bachatero

Гостин
Епа те смета за другар ништо повеќе.Мој совет е да се одалечиш и да продолжиш напред.Затоа што 90 % ќе ти го каже тоа.А ти се што сакаш.е да имаш повеќе со неа,тоа не функционира така.Јас во средно исто како тебе што не правев со една,и кога ми рече не бев при себе.Дури напишав и песна и пред 4 месеци се видов со неа и видов дека сеуште е арогатна и дигната девојка и мисли дека е центар на светот.За неа само идиот некој што ќе ја спушти на.земја за да ги цени вредностите на машките.

Kajgana Shop

На врв Bottom