Да не си го погрешил игралиштето момче ?За жал денес не се играше утакмица, не дојдоа доволно луѓе.
Игравме сервис и тепаа плавите 21-15.![]()
Абе ќути ти сеа, сковавме план на пивото ние. : )Да не си го погрешил игралиштето момче ?![]()
Кој беше ти ? Од црвените некој ? Голманчето да не беше ? Или тој со горе црвена маичка а доле црни тренерки ?Абе ќути ти сеа, сковавме план на пивото ние. : )
Абе ја бев тој во Интер сив дрес што глеаше, не играв.Кој беше ти ? Од црвените некој ? Голманчето да не беше ? Или тој со горе црвена маичка а доле црни тренерки ?![]()
Не лажи беАбе ја бев тој во Интер сив дрес што глеаше, не играв.
Чим ова го слушам брат од тебе ,ми годи многу да знаеш,многу сум горд на себе во овие моменти.Тепавме ЦРВЕНИТЕ 4 разлика.
Утакмицата беше ТОП а не водеа плавите (односно шарените) на почеток неколку гола разлика.
Пак немаше пцофки и само еден единствен фаул кој јас го направив, па да му се извинам на Џеко ( NomoregameS!) за фаулот ама сакав на топка ама на нога отиде ама знаев сигурно голче ќе биде. Ако ти е утеха друже душа ми извади и многу добро играш
.
И мене коленото партал, се надевам ти подобро помина.
Мац ни дезертираше и лажел дека не знае да игра, добар беше, два три потега за памтење си ги знае он
.
Се на се одлична утакмица па се гледаме следната сабота.
И пивцето и муабетите после утакмицата класа, супер дружба со супер луѓе..
Aaaaa, ти ли беше тој бееее .. Зашо не играше бе машко ?Абе ја бев тој во Интер сив дрес што глеаше, не играв.
Се ставам на располагањеСе молат плавите да се појачаат за наредниот пат. Вака нема смисла, 4 разлика.Со опасен пресврт 3-6, 10-6.
![]()
Да да, јас бев таен шпион пратен у плавиве, не џабе два гола пуштив од шала кога губевте.Мац ни дезертираше и лажел дека не знае да игра, добар беше, два три потега за памтење си ги знае он
.
.