Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
13 септември 2009
Мислења
287
Поени од реакции
110
Пробај коа ке застанеш до неа да не мислиш на неа како на некоја hot babe, туку погледни ја со пријателски очи како на пример да и се обраќаш на грдата сосетка од маало или некој другар и нема да бидеш толку напет, муабетот сам ке тече.. А и не мора нонстоп да се збори.. Поубаво редок асален муабет него постојано дрдорење без везе. И не пуштај одма флерт фори, златна средина - полузаинтересиран :D

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
имам еден проблем вака е работава

ми се допаѓа едно девојче ептен ама работата е што таа одеше со мој другар и многу го сакаше а јас одев со нејзина најверна другарка т.е се мував 2 месеци ама онака не ја сакав ни ништо од досада се гледав е сеа она се скара со другар ми пред 3 месеци а и јас прекинав да се гледам со другарка е пред 2 месеци и сеа во последно време почна многу да ме привлекува а мислам дека и јас неа ја привлекувам ама се плашам да покушам нешто со неа да не ме одбија ради тоа што одев со другарка е а и таа со другар ми(сеа со него не се друшам многу има он женска со која ќе има и дете и не се дружи со нас а другарка е почна да се рока како фока и не се дружат многу многу) и во последно време другиве другари почнаа да и зборуваат за мене дека ја симпатизирам едно друго а со чупево си одговараме скроз и по карактер и се преубава е и многу е паметна а и јас сум типче јако(не се фалам таа е вистината) што мислите вие да покушам нешто со неа или да оставам како што е да не го изгубам и другарството со неа???? сакам искрени одговори фала однапред

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
имам еден проблем вака е работава

ми се допаѓа едно девојче ептен ама работата е што таа одеше со мој другар и многу го сакаше а јас одев со нејзина најверна другарка т.е се мував 2 месеци ама онака не ја сакав ни ништо од досада се гледав е сеа она се скара со другар ми пред 3 месеци а и јас прекинав да се гледам со другарка е пред 2 месеци и сеа во последно време почна многу да ме привлекува а мислам дека и јас неа ја привлекувам ама се плашам да покушам нешто со неа да не ме одбија ради тоа што одев со другарка е а и таа со другар ми(сеа со него не се друшам многу има он женска со која ќе има и дете и не се дружи со нас а другарка е почна да се рока како фока и не се дружат многу многу) и во последно време другиве другари почнаа да и зборуваат за мене дека ја симпатизирам едно друго а со чупево си одговараме скроз и по карактер и се преубава е и многу е паметна а и јас сум типче јако(не се фалам таа е вистината) што мислите вие да покушам нешто со неа или да оставам како што е да не го изгубам и другарството со неа???? сакам искрени одговори фала однапред
1. Brocode ти наложува прво да се консултираш со другарот за да видиш дали се имаат умешано и чувства помеѓу него и неа. Ако не, и он ти е стварно другар, премини на чекор два.
2. Фати ја

ако нешо проќења другар ти, мораш да одстапиш и да го прекинеш контактот со неа пошо другарство не постои меѓу вас, само ќе си праиш полошо

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
абе тој ич не ја сака не ни ја сакаше изиграваше дека е некој голем фраер а девојчево е преубаво,паметно нема ни една мана и на крај он се вљуби во најголемата курва која му го испери мозокот и падна скроз ниско почна да не избегнува и му падна рејтингот на 0 јас дури живеевме убаво му викав дека ќе биде пишман ако ја пропушти ама тој викаше дека го боли курот за неа а таа тоа не го заслужи јас реков ако ја фатам неа че ја чувам како очите зашто стварно вреди девојчево и се думам сеа дали да пробам да ја фатам или да не пробам тој не е проблем колку што е проблем таа курвата другарка е ЧСЧСЧСЧСЧ

Член од
1 октомври 2011
Мислења
133
Поени од реакции
67
Дечки ми треба вашата помош!
Лудо сум заљубен во една девојка веќе долго време, но проблемот е во тоа што ми е срам да и се доближам. Гледам дека и таа сака нешто но ви кажав дека јас сум срамежливиот и не знам што да правам.... ве молам за малку помош... :love::love:
Ќе ви бидам многу благодарен!
:)

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Дечки ми треба вашата помош!
Лудо сум заљубен во една девојка веќе долго време, но проблемот е во тоа што ми е срам да и се доближам. Гледам дека и таа сака нешто но ви кажав дека јас сум срамежливиот и не знам што да правам.... ве молам за малку помош... :love::love:
Ќе ви бидам многу благодарен!
:)
1. Испи 5-6 пива.
2. Викни ја да излезе негде со тебе
3. Испи уште 5-6 пива
4. ?????????
5. Profit!

S

Sagan

Гостин
Хехе, срамежливоста е нормална на тие години. Треба да најдеш најчин да се “пресрамиш“ еднаш, после ќе стане лесно.

Пиши ѝ смс, покани ја во кафич на кафе, или на прошетка. Ако прифати, збори за најопшти работи и биди колку што можеш поопуштен.
Нема да те касне де :)

F

FuckYouAll

Гостин
Не пиј пиво пред да излезиш со неа, девојките не сакаат "пијаници".
Ако стварно многу се страмиш и никако неможеш да го "заобиколиш" тоа кажии дека си страмежлив би требало да те разбере.

Член од
27 септември 2011
Мислења
185
Поени од реакции
96
Клучот:Самодовербата,опушти се,биди свој, тоа е тоа,не ти треба ништо друго.Девојките бегаат ко од ѓавол од несигурни дечки.Затоа само самодоверба.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Фати ја за плетенките и скубни ја, гарантирано 100% дека ќе и се зацрвенат обравчињата.

B

Borg_Drone

Гостин
Не пиј пиво пред да излезиш со неа, девојките не сакаат "пијаници".
Ако стварно многу се страмиш и никако неможеш да го "заобиколиш" тоа кажии дека си страмежлив би требало да те разбере.
А да не го реметете човекот може?Не знам само дали темава е отворена од некој што сака да се зафркава или од некој што искрено му треба помош.........Инаку си имаш соодветна тема за ова човек, обрати се таму има луѓе кои што ќе ти кажат што и како ако навистина ти треба помош.

F

FuckYouAll

Гостин
А да не го реметете човекот може?Не знам само дали темава е отворена од некој што сака да се зафркава или од некој што искрено му треба помош.........
Не те разбирам шо има лошо во ова шо го имам напишано ? :confused:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Не биди бе како мало дете, приближи и се и прашај ја дали е за еден пријателски фукич... :D

Kajgana Shop

На врв Bottom