Одма до театарот малку отпозади а карши Европски Универзитет а позади школото.Сега следи едно од поглупите прашања на темава. Ова училиштево е в центар, така?
Џабе ти е друже, минатиот пат немаше НИ ЕДЕН единствен фаул и не падна ни една единствена пцофкаАко никој не земе пумпа, ќе зеам јас.
Него ја зашо да не бидам жутиот во црвениот тим (да дојдам со бразил дрес)?Таман жуто онака проминентно, да знаете врз кого фаули да правите.
![]()
Ќе најдам. Со прашување до Америка се стигнуваОдма до театарот малку отпозади а карши Европски Универзитет а позади школото.
На улицата што продужува накај Водњанска.
Пс. Размени бројче со некој ако не си сигурен дека ќе најдеш.
Читај целосен наслов на темаАло, кое време и каде? Може ќе поминам, само кажувајте побрзо...
Хаха, да не се мачат да анализираат кој ни е најбитниот офанзивен играчНего ја зашо да не бидам жутиот во црвениот тим (да дојдам со бразил дрес)?Таман жуто онака проминентно, да знаете врз кого фаули да правите.
![]()
Па според аватарите бе, очигледно е!п.с. Бидејќи не познавам никој од вас, знак на распознавање? -Црвена ружа?![]()
Ајде баш да видиме како ќе се одвиваат работите денесХаха, да не се мачат да анализираат кој ни е најбитниот офанзивен играчИли ко у одбојка со различниов дрес, ти ќе ни играш либеро, free role
Иначе чисто да ги потсетам сите и да се пофалам во кој состав играше црвениот тим кој газеше на премиерниот меч сезонава: Cyber Knight, Ханибал, Топче, Kaiser, Cthulhu^, Levak,
![]()
ЦРВЕНИАјде баш да видиме како ќе се одвиваат работите денес
Значи играме црвени vs плави?
Ај запишете сеа како иде значи...
Мерак ми е да играм против црвениве,чест ќе ми биде да ги прегазам
By the way...има некој моб. број да ми пише по ПП...чисто онака![]()