Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
spored moe mislenje Qatip Osmani ne e za trener.... !!!

idem da go gledam Shkendija vo trening i igracite ne trcat ..ne se seriozni... !
na timot mu treba trener od klasot na Edmond Miha ili Bilbil Sokoli !
--- надополнето: Sep 30, 2011 4:11 PM ---

pomoshnikot..
Eks igracot od Shkendija !

Не фала!

Иначе интересно ќе биде да видиме кој ќе биде наследникот на Ќато.

Qato ne e veke Trener na SHKENDIJA!

Spored Qatip Osmani eliminacijata od kupot bil pricina :S !
------------------------------------------------------------

Cao Legenda , stvarno se gordeme so tebe ..

A i sam e vinovnik ( trener e , i toj kako kazuva taka i mora da bide ( Qato ne go pravese ova ) ! :mad: !! ERSEN SALI e problemot na Shkendija !! Ima intervenci od mnogu luge SAMO TOJ DA IGRA !!! Eden mec ne znam ne startuvase od prvata minuta i bila zestoka verbalna borba :mad: !

So bregalnica a i vo drugi mecevi Qato startuvase so 4-3-3 so Sali , Kurtishi i Hasani , namesto samo so Kurtishi - Hasani , i toa sigurno bese negovata formacija za napadot ( Kurtishi-Hasani ) no ete ... ima razlicni poedinci koi pravat pritisok za Sali !

A kako so slusnav Bilbilovski i Iseni Genc ne se poveke nasi IGRACI !

Za Avstriecot nemam informaci ! No rabotite kako da ne se dobri !!!

Ajde da se nadevame UTRE na pozitiven rezultat !

Не фала!

Иначе интересно ќе биде да видиме кој ќе биде наследникот на Ќато.
Sokoli e golem trener... !

znam deka ni toj nema da prifati da ne vodi ....za mnogu pricini koj site gi znaete.... !

Bi sakala qato da zema funkcija vo klubot ... !

sakam za trener da bide Albanec ne sakam predavnici vo klubot !!

Ke go tepaat igracite Sokoli isto kako go tepase i YLBER ALIU ne e toj za SHKENDIJA:D . Ni treba nekoj sto e poagresiven od qato :)

Shteta sto Qato otide...
No bese ocigledno deka nema autoritet kaj igracite. Spored mene Nebi Mustafi bi bil super varianta... Neka gi zakaci kopackite na klin.. I neka se fati za rabota.. Deckovo spored mene moze da vodi ekipa vo ovaa liga bez nikakov problem.So Fakultet za Fizicka Kultura so iskustvo vo stranstvo i avtoritet kaj igracite.. Samo ne sum siguren deka ima licenca za trener.

ako ova e najdeno, no kako sto znam spored mentality ultras koreografiata ako se korsti ednas i vise nema sto da e koristna za grupata i se frla taka da berete nase gubre pozz
Па ти кажа човекот фино дека се работи за утрешната кореографија!

Od kade ova informacija deka ke bese koreografijata za vcera ? ajde be ne se zaebavajte !
Не бе, ова е пред 3 страни, Комита Ултрас рече веројатно за утрешната кореографија, за утре за у Сабота. А тој пишал, па кореографија е ја фрламе затоа. Нема везе :)

Не бе, ова е пред 3 страни, Комита Ултрас рече веројатно за утрешната кореографија, за утре за у Сабота. А тој пишал, па кореографија е ја фрламе затоа. Нема везе :)

tolku razbiras ti :)

AJDE DECKI SPREMAJTE SE ZA UTRE , DA GORI SKOPJE

Абе истепајте го Јовановски, нека му дојде малце памет :icon_lol:

Gjore Jovanovski od ponedelnik ke bide noviot trener (ne oficialno)

Za vtor pat policiata zaedno so FFM (ovoj pat ne UEFA TUKU FFM ) ne dozvoluvat da patuvame za skopje po baranje na navivackata grupa Komiti (kikiriki) deka se plashat vo svoe mesto da gostuvame nie...!!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom