Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Би ти рекол нешто ама очигледно не си ме разбрал па ќе ти појасним !!

Те цитирав за Коби и ти објаснив, а тоа после доле беше наменето за идотот што навија за Гејчестер Јунајтед !!

Капиш ??
Па да го цитираше и него, вака мислам за мене зборуваш !

Па наместо да пријавите кој стигнал исцитирал, затоа така пишав :)

Aaa ја реков се заклал некој и не добил бан :D (fail) xD
--- надополнето: Sep 30, 2011 2:21 PM ---
Де бе, до толку ли не препознаваш иронија? :D

уште од сега ни дава дознаење да не се надеваме многу на зимскиот трансфер период :eek:

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=62623

Па ако земеш во предвид дека нашиот најдобар летен трансфер ,,Мистер Фикс,, неможе да излезе од терен 90 минути нема за него замена би се согласил кепецот...

Волку повредени не ќе да е до среќа, треба да смени Алегри нешто во тренингот. А за зимски преоден рок ако не земеме замена за Ван Бомел, и еден квалитетен AMЦ ништо не праиме у лига на шампиони.

Не е на арно ова со повредиве...
Со оглед на тоа што за 1 месец ни се повредија 15 играчи искрено веќе не верувам дека е до нив.Мора да се менува нешто дали во тренингот дали во нешто друго незнам но мора да се спречи овој проблем зошто го ебавме ежот.

ништо чудно да го изедеме од јуве... овој Абате се повредилл .. голем хендикеп е. колку само ни значи овие 2 сезони во тим,многу сме поцврсти во одбрана кога игра тој. уште и Замброта ако не е подготвен тапа. . а Бињо се враќа или ?

Замброта ќе игра десен бек а Таиво лев може да испадне и подобро тоа ќе видите.

Робињо не е уште вратен на тренинзи нема шанса да игра добро е што следниот викенд се со репрезентација па може ќе се врати уште некој од вие повреди.Боатенг највероватно ќе игра,додека Амброзини не ми се верува да игра прва но ништо чудно Алегри да го убаци одма во прв тим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom