Battlefield 3

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Nice, а која стаза Мetro? Caspaian Border е многу подобра, ако можеш таму да влезеш :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Nice, а која стаза Мetro? Caspaian Border е многу подобра, ако можеш таму да влезеш :)
Играв на Метро, таа ми се допадна.. сеа играм на една, уф, не ми текнува името, ако си ја играл БФ2, слична на dragon valley е..Како ти е јузернејм да те аднам?

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Играв на Метро, таа ми се допадна.. сеа играм на една, уф, не ми текнува името, ако си ја играл БФ2, слична на dragon valley е..Како ти е јузернејм да те аднам?
Паа има само две мапи во бетата, така да таа мапа би требало да биде Caspian Border :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Да таа е Caspian Border! прекрасна мапа, далеку подобра од Metro, btw јас сеуште не играм, ја чекам 6970-та да ја земам прво, па после ќе лупам :D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Аха, топ. Одлична е играта се на се, тешко се фаќа ранк, и е малце фрустрирачки пошто играчите со поголем ранк имаат доста појаки оружја.. :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Ранкот не е битен друже, ова е беа тестирање, кога ќе излезе финалната игра ќе му ја мислиме за ранкови, сега? играј и забава пред се :)

Слушнав дека звукот бил феноменален, има ли некој со солиден сараунд да коментира?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Секако, само коментирав :)
Иначе звукот е супер, тешко да објаснам, треба да пробате, дури и звукот на куршумите е различен, се слуша како од далеку се приближуваат кон тебе, друго бомбите коа ке експлодираат се слуша како остар звук, и губиш слух привремено т.е. како реално..

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Незнам зошто нејќе кај тебе, баш ми е чудно :confused:

BTW ако успееш да ја инсталираш, може да постираш овдека и да кажеш колку ти вади фрејмрејт? Иста конфигурација имаме, графичките се ептен слични само што твојот Q8200 е на 3GHz, па сакам да видам дали процесорот ми прави голем ботлнек, стварно кочи и на лоу и мислам дека е до процесорот т.е. до ниската сток фрекфенција.

Kajgana Shop

На врв Bottom