B
BrunoFresh
Гостин
Незабележав на форумов некој да има ваква тема, па ја отворив од инспирацијата на едно предавање деновиве на еден професор на факултет. И самата тема кажува дека се работи за прашања или реченици кои ги кажале професорите во основно,средно или можеби на факултет. Доколку имате некои интересни, смешни и глупави, објавете ги овде. Нормално не може да очекуваме да бидат толку смешни сеа кога се пишуваат, колку што ќе бидат смешни додека се во моментот на "изведување".
Па како што е редот да почнам јас:
средно:
-"Пишете наслов 'Бежични кабли' (професорот мртов озбилен и никогаш не му текна дека згрешил, иако паднавме од смеа кога почна да ни диктира за тоа)."
-"Професорката: Вие што зборувате последна клупа надвор!
(стануваме ко ништо да не се десило, и ја носиме клупата надвор)"
факултет:
-"Што значи зборот збир на инструкции? тоа значи збир на инструкции.......да продолжиме понатаму."
-"Значи колеги, експоненцијалната машина е исто како да ставиш колбас и да ти излези човек."
п.с.Ќе надополнам други кога ќе ми текнат.
Па како што е редот да почнам јас:
средно:
-"Пишете наслов 'Бежични кабли' (професорот мртов озбилен и никогаш не му текна дека згрешил, иако паднавме од смеа кога почна да ни диктира за тоа)."
-"Професорката: Вие што зборувате последна клупа надвор!
(стануваме ко ништо да не се десило, и ја носиме клупата надвор)"
факултет:
-"Што значи зборот збир на инструкции? тоа значи збир на инструкции.......да продолжиме понатаму."
-"Значи колеги, експоненцијалната машина е исто како да ставиш колбас и да ти излези човек."
п.с.Ќе надополнам други кога ќе ми текнат.